Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Νέο look και δυνατότητες στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου A.O. Παλλήνης

|


Αγαπητοί φίλοι,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το νέο look του επίσημου site www.pallinivolleyball.gr του συλλόγου μας είναι στον αέρα!!!
Στο site μας θα βρείτε όπως πάντα ανανεωμένα τα Νέα για όλες τις ομάδες μας, το Πρόγραμμα, τις Βαθμολογίες,  σύντομο βιογραφικό και φωτογραφίες για τους αθλητές και αθλήτριες και άλλα πολλά!!! Μία σημαντική καινοτομία είναι ότι μπορείτε πλέον να βρείτε Ιστορικό των αποτελεσμάτων των αγώνων προηγούμενων ετών !!! Επίσης θα συμμετέχετε στην καθιερωμένη πλέον Ψηφοφορία για κάποιο θέμα σχετικά με τις ομάδες μας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μαζί μας ή να λαμβάνετε αυτόματα τα Νέα μας μέσω Ε-mail, Facebook & Twitter !!! Τέλος μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ψηφιακό κανάλι μας Pallini Volleyball TV, πολλά videos με συνεντεύξεις, στιγμιότυπα από προηγούμενους αγώνες κ.α..
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που έχετε στείλει κατά καιρούς απόψεις, υποδείξεις, παρατηρήσεις, διορθώσεις που αφορούν την ιστοσελίδα μας και ελπίζουμε ότι το νέο μας site να είναι ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που εσείς θέλετε!
Με εκτίμηση
ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ

..............................................................
Η πρόεδρος του συλλόγου, κα. Παπαγεωργίου, η οποία επανεκλέχτηκε στις πρόσφατες εκλογές, δήλωσε για το θέμα : « Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη λειτουργία της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας www.pallinivolleyball.gr η οποία παρουσιάζει μεγάλη επισκεψιμότητα από τους πρώτους μήνες λειτουργίας της, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην ανανέωση, τόσο της εικόνας της, όσο και των δυνατοτήτων της. Θεωρούμε ότι θα αποτελέσει ένα σύγχρονο μέσο ζωντανής επικοινωνίας του συλλόγου μας με κάθε φίλαθλο του αγαπημένου μας αθλήματος, με κάθε εκπρόσωπο του ηλελτρονικού και γραπτού τύπου, καθώς και ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο προβολής των χορηγών οι οποίοι σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία συνεχίζουν να μας στηρίζουν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους οι οποίοι με εθελοντική εργασία πολλών ωρών πέτυχαν να είμαστε πρωτοπόροι στο χώρο της τεχνολογίας!!! Σας καλώ όλους να περιηγηθήτε στο ανανεωμένο site μας !!! »

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york