Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Eγκαίνια του Δημοτικού κολυμβητηρίου Παλλήνης [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]


Ένα ακόμα νέο έργο για την πόλη της Παλλήνης και τους δημότες που αποτελούσε προτεραιότητα της δημοτικής αρχής του Σπύρου Κωνσταντά έγινε πραγματικότητα.
Πρόκειται για το νέο Δημοτικό Κολυμβητήριο Παλλήνης, με θερμαινόμενη πισίνα, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου.
Ένα ακόμα έργο το οποίο μετά το Πολιτιστικό Κέντρο του οινοποιείου Πέτρου, το Κλειστό Γυμναστήριο Κάντζας και το νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό Κάντζας παραδίδεται στην τοπική κοινωνία.
Ένα νέο έργο με ίδια έσοδα και χωρίς κανένα δανεισμό, που θα φιλοξενεί τα μέλη της Ακαδημίας Κολύμβησης του Αθλητικού Οργανισμού, που εδώ και πολλά χρόνια αναγκάζονταν να αναζητούν χώρους προπόνησης μέσα και έξω από την πόλη.
Ο κ. Κωνσταντάς, κατά την ομιλία του περιέγραψε την διαδρομή μέχρι το κολυμβητήριο να γίνει πραγματικότητα, παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που παρέλαβε το 2007.
Ο Δήμαρχος Παλλήνης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους στον Δήμο για την προσπάθεια που κατέβαλαν όπου με ελάχιστο τεχνικό εξοπλισμό έγινε εφικτό να κατασκευαστεί αυτό το "μικρό κόσμημα για την πόλη", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παραβρέθηκαν, ανάμεσα σε άλλους, ο Πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης κ. Ιερώνυμος του Ιερού Νού Αγίου Τρύφωνος, ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σμυρλιάδης, η πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κα Γκόνου, ο Δ.Σ. κ. Λάκκος, οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι στις τελευταίες εκλογές κ.κ. Μερτύρης, Καλαντζής και Μήλας ο διευθυντής της Ακαδημίας Κολύμβησης και καθηγητής ΤΕΦΑΑ κ. Χούμας και πλήθος κόσμου.


1 σχόλια:

Kostas είπε...

2017 ΠΛΕΟΝ Η ΠΙΣΙΝΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΗΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΕΙΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΩΡΟ(+ΠΙΣΙΝΑ) ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york