Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Μαρκόπουλο: Ενημερωτική ανακοίνωση του Δημοτικού Συνδυασμού Πάμε Μπροστά

Αγαπητοί Συμπολίτες!

Εν’ όψει της ανάληψης των καθηκόντων μας ως Δημοτική Αρχή, από την 1η Ιανουαρίου 2011, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, για τις εξής ενέργειες και αποφάσεις μας:
1) Ήδη έχουν εκλεγεί με τις σχετικές εσωπαραταξιακές ψηφοφορίες, οι Σύμβουλοι που  σύμφωνα με τον Νόμο, είτε θα προταθούν προς περαιτέρω εκλογή απ’ το Δημοτικό Συμβούλιο (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου), είτε θα οριστούν απ’ τον Δήμαρχο ως Αντιδήμαρχοι, για να ασκήσουν τα καθήκοντα, που θα τους ανατεθούν.
2)Οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, όπως είχαμε δεσμευτεί και προεκλογικά, θα βρίσκονται καθημερινά, από την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011 και από τις 7:30 π.μ. έως και τις 2:30 μ.μ. στις θέσεις τους, για να ασχολούνται με το αντικείμενό τους και να προετοιμάζουν τις λύσεις, στα εκατοντάδες προβλήματα των συμπολιτών μας.
Ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό, δίπλα σε κάθε Αντιδήμαρχο, θα λειτουργήσει η αναγκαία ομάδα στήριξης του έργου του, αποτελούμενη από εκλεγμένους και μη, Συμβούλους της Παράταξής μας.
Επίσης ο Αντιδήμαρχος που στα καθήκοντά του, προβλέπεται και η ενασχόλησή του, με τα προβλήματα της καθημερινότητας των συμπολιτών μας στο Πόρτο – Ράφτη,  για την  δική τους εξυπηρέτηση και άμεση πρόσβασή τους, θα βρίσκεται στο Γραφείο του στο Πόρτο - Ράφτη, καθημερινά από την Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011 και από τις 8:30 π.μ. έως και τις 2:30 μ.μ., συνεπικουρούμενος στο έργο του, από εθελοντές συναδέλφους, μέλη του Συνδυασμού μας.
Νωρίτερα, 7:30 π.μ. έως 8:30 π.μ., θα έχει προηγηθεί συνάντηση και συνεργασία του, με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Μαρκοπούλου και τον Δήμαρχο. Ακόμα, στα μέσα έως τέλη Φεβρουαρίου 2011, θα γίνει ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Πόρτο – Ράφτη, με μοναδικό θέμα, τα ειδικότερα προβλήματα της περιοχής και τις προτεινόμενες λύσεις τους. Σ’ αυτήν την συνεδρίαση, θα κληθούν να συμμετάσχουν όλοι οι φορείς και οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι της περιοχής.
3)Όλοι οι Αντιδήμαρχοι, έχουν ήδη ξεκινήσει την ενημέρωσή τους από τα στελέχη της σημερινής Δημοτικής Αρχής, για τα θέματα του τομέα αρμοδιότητάς τους.
4)Όλα τα θέματα που θα εισηγούμαστε στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα προετοιμάζονται από τους Αντιδημάρχους και τις ομάδες στήριξης του έργου τους και θα ολοκληρώνονται σε επίπεδο εισήγησης στα Προσυμβούλια, στα οποία θα συμμετέχουν με δικαίωμα λόγου και παρέμβασης, όλα τα μέλη του Συνδυασμού μας και με δικαίωμα λόγου και ψήφου, οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
5)Με δική μας πρωτοβουλία, μοιράστηκε στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή και σε όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις, ο ¨ Οδικός Χάρτης Άμεσων Ενεργειών, μέχρι την 31η  Μαρτίου 2011¨, μια έκδοση του Υπουργείου Εσωτερικών, που προβλέπει πάνω από είκοσι (20) ενέργειες προετοιμασίας εφαρμογής του ¨Καλλικράτη¨, μέχρι την 10η Ιανουαρίου 2011 και περισσότερες από εβδομήντα (70) αντίστοιχες, μέχρι την 31η Μαρτίου 2011!
Ήδη, ειδική επιτροπή του Συνδυασμού μας, μελετά και προετοιμάζεται και πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
6) Μετά την εφαρμογή του ¨Καλλικράτη¨, το όποιο δημοτικό αυτοκίνητο επρόκειτο να δοθεί στο Δήμαρχο, θα διατεθεί αμέσως μαζί με τον οδηγό του, αποκλειστικά και μόνο, στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας και θα έχει σαν στόχο μέσα από ένα συγκεκριμένο προγραμματισμό, να λειτουργήσει καθημερινά ως μέσο μεταφοράς και εξυπηρέτησης πασχόντων και οικονομικά δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας, οι οποίοι ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές στο Μαρκόπουλο και στο Πόρτο - Ράφτη και χρειάζονται τουλάχιστον εβδομαδιαία πρόσβαση σε γιατρούς, φαρμακοποιούς και στο Κέντρο Υγείας της πόλης μας.
7)Η Τελετή Ορκομωσίας της νέας Δημοτικής Αρχής, εφ’ όσον έχει γίνει η δικαστική ανακήρυξη των Συνδυασμών και των επιτυχόντων Συμβούλων, θα γίνει την Τετάρτη, 15  Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 7 μ.μ., στο χώρο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, στον Δήμο Μαρκοπούλου.

Με ιδιαίτερη τιμή,
Σωτήρης Ι. Μεθενίτης

http://www.exanatolis.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york