Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΑΤΕΙ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ
ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΑΤΕΙ

Η Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας πραγματοποίησε την Κυριακή 12/12/2010, για τρίτη συνεχή χρονιά, την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, με την οποία τίμησε συνολικά δεκαεννέα παιδιά της περιοχής για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Η εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Plaza Resort, ξεκίνησε με λόγο που εκφώνησε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας, κ. Μανώλης Τσαλικίδης, ο οποίος τόνισε τη σημασία της επιτυχίας των τιμώμενων νέων, λόγω της σπουδαιότητας της μόρφωσης αλλά και της αξίας του αγώνα για την κατάκτησή της.
Ακολούθησε η απονομή με επίδοση των βραβείων από τους επίσημους καλεσμένους στους επιτυχόντες μαθητές, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασε η Μικτή Χορωδία της Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Θ. Πάγκαλος, ο Δήμαρχος Καλυβίων και νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δήμου Σαρωνικού, κ. Π. Φιλίππου, ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, κ. Β. Οικονόμου, η νεοεκλεγείσα Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατ. Αττικής, κ. Δ. Αφεντούλη, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος και νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατ. Αττικής, κ. Α. Γάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναβύσσου, κ. Α. Κωνσταντέλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αναβύσσου, κα. Χ. Χατζημιχαηλίδου και Γ. Τζιβίλογλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλυβίων, κ. Α. Αθανασόπουλος, η νεοεκλεγείσα Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Σαρωνικού, κα. Χρ. Χριστοφάκη, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Π. Φώκαιας, κ. Γ. Λάμπρου, Σ. Μακροδημήτρης, Η. Μπουκοβάλας, Κ. Χασάπης, Κ. Κατινάρης, ο κ. Δ. Μάγειρας, τέως Πρόεδρος της Κοινότητας, ο Δ/ντής του Δημοτικού Π. Φώκαιας, κ. Θ. Φαρρής, ο Δ/ντής του Λυκείου Αναβύσσου, κ. Γ. Σπέντζος και τέλος εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της Παλαιάς Φώκαιας.

Γραφείο Τύπου Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york