Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡ. ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στη συζήτηση της της συνεδρίασης του ΔΣ της 29-11-10, ο αντινομάρχης πολιτικός μηχανικός  κ. Παρασκευάς Ευαγγελίου, αναφερόμενος στην πρόταση των Ενεργών Δημοτών για την κατασκευή και 2ου κυκλικού κόμβου επί της κεντρικής λεωφόρου Πόρτο Ράφτη στο ύψος της οδού Αγ. Γεωργίου, ανέφερε ότι η πρόταση δεν είναι ρεαλιστική διότι προκύπτει κόμβος με εσωτερική διάμετρο μικρότερη των 16.0μ.
Επειδή είναι προφανές ότι ο κ. Ευαγγελίου, που διαθέτει αρκετή εμπειρία σε συσκέψεις και επομένως δυνατότητα άμεσης αντίληψης οποιασδήποτε πρότασης,   είτε δεν ήταν ενημερωμένος για την πρότασή μας, είτε υπάρχουν άλλοι λόγοι για τους οποίους δεν μπορεί ή δεν πρέπει να γίνει ο κόμβος, δημοσιεύουμε σήμερα περισσότερα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η θέση του κ. Ευαγγελίου ήταν λανθασμένη (οι «πράσινες» γραμμές, είναι οι ρυμοτομικές γραμμές που προβλέπονται από το ρυμοτομικό σχέδιο, όπως ισχύει σήμερα).
Παράλληλα, με αφορμή τη στάση του δημοτικού συμβούλου κ. Παναγιώτη Σουλιώτη που, στερούμενος της απαραίτητης εμπειρίας και γνώσεων προχώρησε άμεσα σε συμπεράσματα και χαρακτηρισμούς,  ζητάμε από το νέο Δήμαρχο κ. Μεθενίτη, στα πλαίσια της διαφάνειας που επαγγέλλεται ο «Καλλικράτης»,  να εκσυγχρονίσει τον τρόπο παρουσίασης των τεχνικών θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο, χρησιμοποιώντας σύγχρονα οπτικά μέσα (πχ. Projector).
Πιστεύουμε ότι με τον τρόπο αυτό όλοι οι παρευρισκόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι, δημότες και κάτοικοι, θα μπορούν να αντιληφθούν καλύτερα το αντικείμενο της εκάστοτε συζήτησης , μετέχοντας  μάλιστα ενεργά σ’ αυτήν,   χωρίς να υπάρχουν κίνδυνοι παρερμηνείας και  δεν  θα είναι  εύκολο σε κανένα να παραπλανήσει -ηθελημένα ή ακούσια-  το ΔΣ, οδηγώντας το σε λανθασμένες αποφάσεις.
Μαρκόπουλο  30-11-2010
Για τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

ο Πρόεδρος
Δημήτρης Καραχάλιος


η Γεν. Γραμματέας

Χριστιάννα Σαρηγιάννη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york