Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Κορυφαία του 2010 η γυναικεία ομάδα πόλο Βουλιαγμένης

|


 Στη ψηφοφορία που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, κορυφαία ομάδα αναδείχτηκε η η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης, που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, το Τσάμπιονς Καπ και το Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Τα κορίτσια της Βουλιαγμένης πήραν 759 ψήφους, η Εθνική ομάδα των ανδρών στο ποδόσφαιρο 743 και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού 734.

“Ο επόμενος στόχος μας είναι να... ξανακάνουμε τα ίδια, αφού οι επιτυχίες ανοίγουν την όρεξη. Οι επιτυχίες αυτές δεν ήρθαν τυχαία, είναι αποτέλεσμα κόπων και μεγάλης προσπάθειας. Αυτό που ζητάμε είναι στήριξη από όλους στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, για να φέρουμε κι άλλες επιτυχίες στο μέλλον” δήλωσε η αρχηγός της ομάδας της Βουλιαγμένης, Άντι Μελιδώνη.
Η Βουλιαγμένη σάρωσε τους τίτλους το 2010. Κατέκτησε το 9ο πρωτάθλημά της, το 2ο συνεχόμενο ευρωπαϊκό Τσάμπιονς Καπ, ενώ στο Σούπερ Καπ Ευρώπης νίκησε τον Εθνικό.

Η Καμένου

Με 962 ψήφους κορυφαία προπονήτρια για το 2010 αναδείχθηκε, από τον ΠΣΑΤ, η Αλεξία Καμένου. Η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης οδήγησε την ομάδα της στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, του Τσάμπιονς Καπ και του Σούπερ Καπ Ευρώπης. Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος (προπονητής της γυναικείας ομάδας του Αθηναϊκού) ήταν δεύτερος με 550 ψήφους και τρίτος με 441 ο προπονητής της ενόργανης γυμναστικής Γιώργος Αγγέλου.

“Οι προπονητές έχουν την ίδια μοίρα, βρίσκονται πάντα υπό αμφισβήτηση, ίσως οι γυναίκες περισσότερο από τους άντρες. Οι επιτυχίες αυτές είναι προσωρινές, η μεγαλύτερη καταξίωση για έναν προπονητή είναι να βρίσκεται στις καρδιές των αθλητών ή αθλητριών του. Αφιερώνω το βραβείο στους συνεργάτες μου και στην κόρη μου, που με έχει στερηθεί πολύ” δήλωσε η Αλεξία Καμένου.
Η Αλεξία Καμένου, προπονήτρια της γυναικείας ομάδας πόλο της Βουλιαγμένης, οδήγησε την ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Καπ και του Ευρωπαϊκού Τσάμπιονς Καπ.
Η Αλεξία Καμένου
Η Αλεξία Καμένου

enet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york