Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Αθηνά Μπαλοπούλου υποψήφια τοπική σύμβουλος με την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση Ραφήνας-Πικερμίου ΟΙΚΟπολις και επικεφαλής τον Γιώργο Μερτίρη

|

Κατοικώ στον Νέο Βουτζά μετά από αρκετή περιήγηση στο κέντρο της Αθήνας, στην ελληνική περιφέρεια, στην Ευρώπη και Αμερική. Συμμετέχω στον συνδυασμό ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ για να κάνω την πόλη που επέλεξα, τη Ραφήνα, μια πόλη σαν κι αυτές που θαυμάζω, μια πόλη που απολαμβάνουν οι κάτοικοί της, μια πόλη για όλες τις ηλικίες, μια πόλη-λιμάνι με την ευρύτατη έννοια και ποιοτική αξία του. Μια πόλη που θα σφίζει από ζωή, με πολίτες που κοιτούν  μπροστά, λένε «ναι» στην καινοτομία, θέτουν υψηλούς στόχους και συνεργάζονται για να τους επιτύχουν. Μια πόλη χωρίς προκαταλήψεις, αλλά, όμως, με αρχές και πολιτισμό, μια πόλη για τους πολίτες της που ακούν, συζητούν γόνιμα και ενεργούν.

Είμαι μεταφράστρια με μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό και διδακτική εμπειρία σε πανεπιστημιακές σχολές στην Ελλάδα και την Αγγλία. Εργάζομαι στο δημόσιο, στον ολοένα και πιο κρίσιμο τομέα της μετανάστευσης. Επίσης, έχω μεταφράσει αρκετά έργα λογοτεχνίας και κοινωνικών επιστημών. Έχω θητεύσει ως ειδική επιστήμων στην ανεξάρτητη αρχή Συνήγορος του Πολίτη. Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου του Νέου Βουτζά 'Η Πρόοδος', μέλος της μη κυβερνητικής οργάνωσης Ευρωπαϊκή Έκφραση, υποστηρίκτρια της wwf hellas και συμμετέχω ως ανάδοχος στην Actionaid Hellas.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york