Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Προμήνυμα ΝΙΚΗΣ η συγκέντρωση του Παναγιώτη Βορριά στη Ροδόπολη

|


Προμήνυμα  ΝΙΚΗΣ στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου αποτέλεσε η συγκέντρωση στη Ροδόπολη της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ  με υποψήφιο  Δήμαρχο Διονύσου τον Παναγιώτη Βορριά, Δήμαρχο Αγίου Στεφάνου. 
Σε  αντίθεση με την χολυγουντιανή  φιέστα των μεταφερόμενων  του κ. Καλαφατέλη, που αναστάτωσε την  ήσυχη Ροδόπολη, η  συγκέντρωση της  ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ  ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ εξελίχθηκε σε μια άμεση, ζεστή, ανθρώπινη κι ενθουσιώδη επικοινωνία με τους πολίτες. Η δημοτική μας παράταξη σέβεται τους δύσκολους καιρούς, που ζούμε και δεν προκαλεί τους πολίτες  με μπερλουσκονικές επιδείξεις. 
Στη συγκέντρωση στο  café  MEZZO  της Ροδόπολης, κύριος ομιλητής ήταν ο Παναγιώτης Βορριάς, ενώ τις Προγραμματικές Δεσμεύσεις της παράταξης για τη Δημοτική Κοινότητα Ροδόπολης παρουσίασε ο Αντιπρόεδρος της Κοινότητας και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Γούλας.  
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
 
Ο Παναγιώτης Βορριάς  τόνισε στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, τα εξής: 
Η σημερινή σας παρουσία εδώ είναι προμήνυμα της Νίκης, που έρχεται. Ο πανικός ορισμένων από τις επερχόμενες εξελίξεις είναι προφανής και δεν κάνουν καμιά προσπάθεια να τον κρύψουν. Το αντίθετο μάλιστα, τον διαλαλούν σε όλους τους τόνους. 
Εμείς  επιδιώκουμε τη στήριξη κάθε πολίτη του νέου μας Δήμου, χωρίς τις αγκυλώσεις και στρεβλώσεις του παρελθόντος. Αρκετά ο Πολίτης ταλαιπωρήθηκε από την κρατική, απόμακρη και απρόσωπη εξουσία. Τώρα, με τον Καλλικράτη, μας δίνεται η δυνατότητα να σταθούμε πιο κοντά του και να τον βοηθήσουμε ουσιαστικά. Η γνώση, που έχουμε, είναι εγγύηση για το μέλλον των πόλεών μας.  
Εμείς Μπορούμε 
Αλήθεια, μπορούμε να εμπιστευθούμε την αυριανή διοίκηση του Δήμου σε ανθρώπους, που την άλλη μέρα των εκλογών θα διαλυθούν, αφού τους ενώνει μόνο η νομή της εξουσίας, ο διαμοιρασμός αξιωμάτων, οι ετερόκλητες συμμαχίες συμφερόντων; 
Αλήθεια, μπορούμε να εμπιστευθούμε την αυριανή διοίκηση του Δήμου σε ανθρώπους,  που δεν πιστεύουν στον Καλλικράτη, τον πολέμησαν μέχρι τέλους και, τελικά, κάτω από το βάρος της απομόνωσής τους ,τον αποδέχτηκαν σαν «αναγκαίο κακό»; 
Η επόμενη  4ετία  θα είναι εξαιρετικά κρίσιμη για το νέο Δήμο Διονύσου, γιατί  απαιτεί  να προχωρήσουν σοβαρές  αλλαγές, προς όφελος του Πολίτη. Αλήθεια, μπορούμε να εμπιστευθούμε  το νέο μας Δήμο, σε ανθρώπους , που δεν έχουν καμιά γνώση και εμπειρία  από την Οργάνωση και Λειτουργία ενός μεγάλου και σύγχρονου Δήμου;  Σε Δημοτικές Παρατάξεις που δεν έχουν παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο Οργάνωσης και Λειτουργίας του νέου μας Δήμου; 
Σε  πρόσφατη  Έρευνα Κοινής Γνώμης, οι πολίτες έδειξαν σε ποσοστό 41% ότι, ο Δήμος Αγίου Στεφάνου  έχει  την αρτιότερη οργάνωση και λειτουργία, προσφέρει τις περισσότερες παροχές στους Δημότες του. Οι άλλοι είναι μακράν πολύ πίσω.  
Είναι ώρα για άσκοπους πειραματισμούς; 
Όραμά μας για το νέο Δήμο Διονύσου είναι η διατήρηση των κοινωνικών, πολιτιστικών και πολεοδομικών ιδιαιτεροτήτων κάθε Δημοτικής Κοινότητας, κάθε πόλης μας, που βελτιώνουν ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των Πολιτών. 
Αξίες μας η διαφάνεια, η αποτελεσματικότητα, η συνεργασία και συνέργια, ο πολιτικός πολιτισμός. Υιοθετούμε, όπως κάναμε μέχρι σήμερα και στο Δήμο Αγίου Στεφάνου, την αρχή: 
Διαφάνεια για τους πάντες και  τα πάντα 
Η δήλωση μου και  το Ε9 έχουν αναρτηθεί  στο διαδίκτυο από το 2007, που ανέλαβα το αξίωμα του Δημάρχου. Ρωτήστε τους άλλους το έχουν κάνει αυτό; Μήπως «ξέχασαν» να στείλουν στην Εισαγγελία και το «πόθεν έσχες» τους;  Και εγκαλούνται γι΄ αυτό; 
  • Τι  ακριβώς απαντούν για την παραποίηση στοιχείων σε έγγραφα;
  • Πως θα αντιμετωπίσουν τις παράνομες προσλήψεις, σύμφωνα  την Έκθεση των Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης;
  • Τι θα πουν για την μεροληπτική προς κάποιους αντιμετώπιση του προβλήματος του νερού; Ποιος πληρώνει τη ΔΕΗ;
  • Τι έγινε με τις διαφημιστικές πινακίδες, που στήθηκαν μέσα στα διοικητικά όρια του Δήμου Αγίου Στεφάνου; Ισχύει το «άσε να τα εισπράξω εγώ και μετά τις βγάζετε»;
 
Έχουν το χρόνο μέχρι την Παρασκευή το βράδυ να απαντήσουν επί της ουσίας; ΝΑΙ  η  ΟΧΙ; Θα συνεχίσουν την ένοχη σιωπή τους η θα απαντούν οι  «δορυφόροι»  για λογαριασμό τους; 
Οι  συγκεντρωτικές –  συντηρητικές λογικές  και πρακτικές  του παρελθόντος, προκαλούν στους  ενεργούς πολίτες  την ανάγκη να επιδιώξουν στις ερχόμενες δημοτικές  εκλογές τη μεγάλη δημοκρατική αλλαγή και ανατροπή, να επιβάλλουν ένα κύμα μεταρρυθμίσεων στο Δήμο μας,  με όραμα και αναπτυξιακή προοπτική για την ευημερία των Δημοτών.  Και την ανατροπή αυτή θα την κάνουν πράξη.  
Η Στελέχωση του  Ψηφοδελτίου μας, είναι το ακριβότερο και σημαντικότερο  «κομμάτι» της  πολιτικής μας συλλογής, που εγγυάται την αυριανή μας επιτυχία.
Στην  Τοπική Αυτοδιοίκηση η μόνη λέξη, που υπάρχει είναι «ΠΡΟΣΦΕΡΩ» και οι συνεργάτες μου το έχουν κάνει πράξη.
Μπορούμε  να πιστέψουμε σε «κόκκινες  γραμμές», που έβαζαν κάποιοι για τη συμμετοχή και συνεργασία με ορισμένους; Η κόκκινη γραμμή δεν ισχύει για τα παιδιά τους ή τους συνεργάτες τους; 
Τι  είδους ψηφοδέλτιο κατέβασαν; Συσχετισμών; Αδυναμίας; Συμφερόντων; Ας απαντήσουν τελικά.
Οι  συνεργάτες μου, που  κατά γενική ομολογία αποτελούν το σημαντικότερο  παράγοντα για την εξασφάλιση της επιτυχίας, κι εγώ καλούμε  όλους τους ενεργούς πολίτες του νέου Δήμου Διονύσου, ανεξάρτητα από την κομματική τους ταυτότητα, χωρίς στείρες προκαταλήψεις, να στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια.
Για το κοινό μας Όραμα, την Ανάπτυξη των πόλεων μας  με διαφάνεια, σεβασμό στον πολίτη και το δημόσιο χρήμα, με συλλογικότητα και αλληλεγγύη.
Επιλέγουμε  την  ισχυρή  Ομάδα,
 που σε μόλις  3,5 πολύ δύσκολα χρόνια για την Τοπική Αυτοδιοίκηση,
 έκανε Έργο προς όφελος της καθημερινότητας του Πολίτη, που άλλοι χρειάστηκαν 12 η 16 χρόνια
ΜΑΖΙ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york