Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Σαρωνική Συμμαχία: ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ;

| | |

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
 
ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ  ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ; 
Τις τελευταίες μέρες οι πολίτες του Δήμου Σαρωνικού παρακολουθούν μαζί μας  με απογοήτευση την κορύφωση μίας ανελέητης κόντρας μεταξύ συγκεκριμένων υποψηφίων Δημάρχων .  Το δράμα αυτό που φτάνει  τις τελευταίες μέρες στην κορύφωσή του παίζεται εδώ και μήνες, με αποτέλεσμα να βομβαρδίζονται οι Δημότες του νέου Δήμου μας με κάθε λογής «οβίδες», «πυροτεχνήματα» , «αήθεις επιθέσεις» και  «μαγικές συνταγές».  
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σαρωνική Συμμαχία»  Σταμάτης Γκίνης κάλεσε προ ημερών με επιστολή του όλους τους υποψήφιους Δημάρχους σε έναν δημόσιο διάλογο , πιστεύοντας σε μία πρωτοποριακή και μοναδική για την Ελλάδα διαδικασία όπου οι πολίτες θα μπορούσαν να την παρακολουθήσουν ώστε να ενημερωθούν καλύτερα και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. 
Οι  επικεφαλής των συνδυασμών τίμησαν την πρόταση  του Σταμάτη Γκίνη  απαντώντας γραπτώς , με τις δικές του διατυπώσεις ο καθένας, ότι συμφωνούν στην πραγματοποίηση του δημόσιου διαλόγου προς όφελος των πολιτών. Όμως , στις συζητήσεις που ακολούθησαν, φάνηκε ότι συγκεκριμένοι, και πάλι, υποψήφιοι έθεταν όρους και προϋποθέσεις οι οποίες μάλλον ως προσχήματα αποφυγής του διαλόγου  χρησιμοποιήθηκαν παρά ως προσφορά στην επιτυχία της προσπάθειας του κ. Γκίνη που τόσο θερμά επαίνεσαν στις αρχικές (και δημοσιοποιημένες) επιστολές τους. 
Μετά από  αυτή την εξέλιξη, είναι ξεκάθαρο ότι ορισμένοι φοβούνται τον διάλογο και προτιμούν να μένουν οχυρωμένοι εξαπολύοντας εκ του ασφαλούς επιθέσεις κατά βούληση που έχουν ως μοναδικό σκοπό την δημιουργία πολεμικού κλίματος και διχασμού των Δημοτών μας αλλά και μοναδικό αποτέλεσμα την παραπληροφόρηση. 
Με  αίσθημα μεγάλης  ευθύνης καθώς έρχονται ακόμη πιο δύσκολες μέρες και με ειλικρινή διάθεση προσφοράς στον τόπο,  ο κ. Σταμάτης Γκίνης καλεί όλους τους Δημότες  να μην επιτρέψουν σε τοξικά κύτταρα παλαιοκομματισμού και οπισθοδρόμησης να μολύνουν τον κοινωνικό ιστό ενός νέου , μεγάλου και αξιόλογου Δήμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york