Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΚΙΝΗ

| | | | |


 Πρόκειται για ένα  καθαρό εκλογικό αποτέλεσμα. Η βούληση  των πολιτών αποτυπώθηκε, με την  ψήφο τους αλλά και την άρνηση όσων δεν συμμετείχαν στην εκλογή, με τον πλέον εναργή τρόπο. Οι πολίτες αποφάσισαν κατά τρόπο που δεν επιδέχεται παρερμηνείες. Η λαϊκή ετυμηγορία πρέπει να γίνεται πάντα και απ’ όλους σεβαστή. 
Εμείς, καθ’ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, επιμείναμε στην απόφασή μας να κοιτάξουμε μπροστά, αφήνοντας τη στείρα αντιπαράθεση, παραθέτοντας απόψεις, επιμένοντας σε επιχειρήματα, παρουσιάζοντας προτάσεις. Είναι σαφές, με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα, ότι για να επιτύχουμε καλύτερη επίδοση θα έπρεπε να μετέλθουμε μέσα που σε καμία περίπτωση δεν είμαστε διατεθειμένοι. Προτιμήσαμε και επιμείναμε στο δύσκολο δρόμο των αρχών και των αξιών μας, παρά την πιθανότητα να μην επιβεβαιωθεί, αυτή η επιλογή μας εκλογικά.  
Θεωρούμε ότι δικαιώθηκε από τη στήριξη όσων πολιτών μας  τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Η πίστη τους στις ιδέες που εκπροσωπούμε, η θετική ψήφος στις προτάσεις μας και η πεποίθησή τους ότι το σχέδιό μας για τον τόπο μας άξιζε τη στήριξή τους μας γεμίζει δύναμη για τη συνέχεια. 
Τους ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε από τη θέση που μας έταξαν τον αγώνα μας για το καλό του τόπου μας. 
Ευχόμαστε στη νέα  Δημοτική Αρχή καλή επιτυχία στο δύσκολο  έργο που αναλαμβάνει για το καλό του τόπου μας, για το καλό όλων μας.

 

Σταμάτης Γκίνης
Σαρωνική Συμμαχία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york