Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Μαρία Μπαλωτή: Σε ποιους συναδέλφους σας απευθύνεσαι Κύριε Καρρά ?

| |

Διάβασα με προσοχή το κείμενο σου, μα δε κατάλαβα σε ποιους συναδέλφους σου  απευθύνεσαι ...
Έτσι ανέτρεξα στο ψηφοδέλτιο που είσαι  και εσύ  υποψήφιος με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ και διαπίστωσα ότι μέσα στα 16 χρόνια που επικαλείσαι , έχουμε τους παρακάτω υποψηφίους που σήμερα από  ΑΛΛΟ  μετερίζι «στρατεύονται» για το Καλό Της ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, που εσύ δεν είδες  στην επίσκεψη σου …
Απευθύνεσαι σε αυτούς ? ...
ΖΙΝΕΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΚΟΤΣΙΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗ
ΛΕΒΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΕΡΤΖΑΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟ .
Γιατί οι  παραπάνω , διατέλεσαν όλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ή Αντιδήμαρχοι σε συνδυασμό που Διοίκησε το Δήμο για 4 χρόνια (2002-2006) και σήμερα είναι Δημοτικοί Σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης του ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (εκτός Κοτσίλα Ιωάννη πρώην αντιδήμαρχο.)  Σε αυτούς απευθύνεσαι .....??
Δανείζομαι καποία  ερωτηματικά  από το κείμενο σου ….πού μεταξύ άλλων λές …
«Μήπως ζούσατε σε άλλη πόλη;Τέτοια ανυπαρξία. 16 χρόνια που ήσασταν;Πώς είναι δυνατόν η Παλλήνη να έχει γειτονιές που έχουν μείνει τόσο πίσω, τόσο εγκαταλελειμμένες;Πως θα πάτε σε αυτούς τους ανθρώπους, σε αυτή τη γειτονιά να ζητήσετε ψήφους;Προσέξτε γιατί όταν αφήνεις πολλούς χωματόδρομους υπάρχουν και πολλές πέτρες.»

Σε προκαλώ και σε προσκαλώ  κ. Καρρά,  μέχρι τις Εργατικές Κατοικίες Παλλήνης  Ι & ΙΙ  που μένω απο 1990 , να πάμε μία βόλτα έχοντας στα χέρια μας τα προεκλογικά προγράμματα των ετών  2002- 2006 2010, μέχρι το Κτήμα Καμπά …είναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ με τα πόδια.
Υ.Γ.  Είμαι περίεργη για το τι θα πράξετε εσείς κ. Καρρά (εάν εκλεγείτε) για το κτήμα Κάμπα ... Το λευκό στη συνείδηση των πολιτών δεν είναι ΟΧΙ !!!!
Σχετικό κείμενο : http://pressingnewsgr.blogspot.com/2010/10/blog-post_146.html
Με παλιά υλικά είναι βέβαιο κ. ΚΑΡΡΑ ,ότι θα έχουμε κακοτεχνίες στο νέο Δημο Παλλήνης.

Τα συμπεράσματα..... δικά μας !!!

Μαρία Μπαλωτή

Υποψήφιος Σύμβουλος για το Τοπικό Παλλήνης
Με τη ΔΗΜ.οτική Ο.κολογική Σ.υνεργασία (Νέος  ΔΗΜ.ΟΣ )

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york