Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωση –απάντηση της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ» για το Δήμο Διονύσου για την αήθη επίθεση των Πασιπουλαρίδη- Βορριά

Η «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» για το Δήμο Διονύσου, με αφορμή δημοσιεύματα καθώς και  τα περιεχόμενα δύο φυλλαδίων (και  ένας Θεός ξέρει τι θα ‘πράξουν’  ακόμη μέχρι τις εκλογές) των  δύο συνυποψηφίων συνδυασμών «Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αβραάμ Πασιπουλαρίδη, και «Συμμαχία για τον Πολίτη» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Βορριά, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Επιρρεπείς στην παραπληροφόρηση -δείγμα παλαιοκομματικής  νοοτροπίας που τους διακρίνει- αποδεικνύονται όσο πλησιάζουν οι ημέρες των εκλογών οι συνυποψήφιοι Δήμαρχοι. (Τυχαίο; Δε νομίζουμε).
Στα παραπάνω δημοσιεύματα και τα φυλλάδια που  είτε εξέδωσαν είτε μοίρασαν οι παρατάξεις τους, προσφεύγουν σε ανυπόστατες  κατηγορίες και ψεύδη εναντίον και  του επικεφαλής της «Ενωτικής  Πρωτοβουλίας», για το Δήμο Διονύσου, κ. Γιάννη Καλαφατέλη, αλλά και στελεχών της παράταξης, με προφανή στόχο  να πλήξουν τον ίδιο και τον  συνδυασμό, εν όψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.  
Η απάντησή μας  σε όλα αυτά είναι:  
Το  έργο των αυτοδιοικητικών στελεχών της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» δεν μπορεί να απαξιωθεί, ούτε να σπιλωθεί ούτε να μηδενιστεί από κανέναν.
Για τον  Πασιπουλαρίδη και τον Βορριά, φαίνεται ότι αντίπαλοι είμαστε εμείς!
Για εμάς αντίπαλος είναι  τα προβλήματα των  πολιτών.
Επειδή  οι εποχές είναι δύσκολες και δεν  προσφέρονται για μικροπολιτική και μικροπρέπειες, τους παραπέμπουμε στην κρίση των πολιτών του νέου Δήμου Διονύσου.
Ας  μην υποτιμούν  τη νοημοσύνη τους!»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york