Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Πρόσκληση ανοιχτού διαλόγου προς όλους τους επικεφαλής των υποψήφιων Δημοτικών Παρατάξεων για το νέο Δήμο Διονύσου

| |


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρόσκληση ανοιχτού διαλόγου προς όλους τους επικεφαλής των υποψήφιων Δημοτικών Παρατάξεων για το νέο Δήμο Διονύσου, απηύθυνε την Τρίτη 28-9-2010, ο επικεφαλής της «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ» και Δήμαρχος Δροσιάς Αβραάμ Πασιπουλαρίδης. Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής :

«ΠΡΟΣ:
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

1. ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
ΥΠΟΨΗ:κου ΒΟΡΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Επικεφαλής, νυν Δημάρχου Αγίου Στεφάνου)
e-mail: pagst@otenet.gr

2. ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΥΠΟΨΗ: κου ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (Επικεφαλής, νυν Προέδρου Κρυονερίου)


3. ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΥΠΟΨΗ: κας ΣΩΚΟΥ ΖΩΗΣ (Επικεφαλής)
e-mail: mail@las-dionysou.gr
Δροσιά, 28 Σεπτεμβρίου 2010
Α.Π.: (1)

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση ανοιχτού διαλόγου προς όλους τους επικεφαλής των
υποψήφιων Δημοτικών παρατάξεων για το νέο Δήμο Διονύσου»

Αγαπητοί συνυποψήφιοι,

Εν’ όψει των Δημοτικών εκλογών του ερχόμενου Νοεμβρίου για το νέο Δήμο Διονύσου, για τις οποίες έχουμε ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον μας ως επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, θεωρώ ότι πρωτίστως εμείς, έχουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να εξασφαλίσουμε την διεξαγωγή ενός ήρεμου προεκλογικού αγώνα χωρίς υπερβολές και άσκοπους εντυπωσιασμούς, που κι εσείς θα συμφωνείτε μαζί μου ότι δεν συνάδουν με την δύσκολη οικονομικά περίοδο που περνάει η χώρα μας και κατ’ επέκταση οι πολίτες.

Για αυτό το λόγο, σας προσκαλώ σε μία από κοινού συνάντησή μας, το συντομότερο δυνατό και σε όποιο χώρο εσείς επιλέξετε, προκειμένου:

 Να βάλουμε μαζί τους όρους και τους κανόνες αυτής της προεκλογικής περιόδου, με γνώμονα την διαφύλαξη των πόλεών μας από τυχόν ρύπανση (λ.χ. από αλόγιστες αφίσες και προεκλογικά φυλλάδια τόσο των παρατάξεων όσο και των υποψηφίων μας) αλλά και την ελαχιστοποίηση των εκλογικών δαπανών.

 Να συμφωνήσουμε σε ένα ανοιχτό δημοκρατικό διάλογο ενώπιον των δημοτών (τύπου debate με ερωτήσεις και απαντήσεις ανά θεματικό κύκλο) όλων των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, και αν είναι δυνατόν με τη συμμετοχή τους, με κοινά αποδεκτούς και διαφανείς όρους, με αποκλειστικό στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τόσο για τα προγράμματά μας όσο και τις διαφοροποιήσεις μας σε βασικά θέματα και επιλογές. Οι ακριβείς όροι αυτού του διαλόγου θα τεθούν στη συνάντησή μας και ο κάθε επικεφαλής θα μπορέσει να υποβάλλει τις δικές του προτάσεις, προκ! ειμένου να καταλήξουμε σε μία κοινή απόφαση.


Θεωρώ ότι η πρόταση / πρόσκλησή μου δεν μπορεί παρά να σας βρει σύμφωνους. Σε κάθε περίπτωση, αναμένω την απάντησή σας.

Σας ευχαριστώ και παραμένω στη διάθεσή σας


Εκ μέρους της «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ»

Φιλικά,
Αβραάμ Πασιπουλαρίδης
Επικεφαλής «Α.Δ.Κ.», Δήμαρχος Δροσιάς»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york