Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Αναστάσιος Μπουντουβάς: Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης

| |

Φίλες και φίλοι,
Μια νέα προοπτική ανοίγεται με τον Καλλικράτη για την τοπική αυτοδιοίκηση. Στην περιοχή μας με βάση το νέο θεσμό, η Παλλήνη ο Γέρακας και η Ανθούσα θα αποτελούν πλέον ένα δήμο. Τον νέο δήμο Παλλήνης.
Επιθυμία όλων μας είναι να γίνει μια πόλη για όλους και να υπάρξει μια σύγκλιση στην ανάπτυξη γιατί οι διαφορές σήμερα είναι μεγάλες. Τα κοινά προβλήματα των δημοτών του νέου δήμου είναι ανάγκη να επιλυθούν το συντομότερο δυνατόν. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να επιλεγούν άνθρωποι με όραμα, εντιμότητα, καθαρότητα λόγου και δείγματα γραφής του έργου τους.
Μετά από ώριμη σκέψη αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του συνδυασμού «ΑΝΘΟΥΣΑ - ΓΕΡΑΚΑΣ - ΠΑΛΛΗΝΗ  μια πόλη για όλους» να συμμετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος του νέου δήμου Παλλήνης είναι ο σημερινός Δήμαρχος Γέρακα
Θανάσης Ζούτσος, με σημαντικό θετικό έργο σε αντίθεση με τους άλλους υποψήφιους Δημάρχους.
Στην απόφασή μου αυτή κυρίαρχο ρόλο έπαιξαν τα προβλήματα της Παλλήνης που έχουν μείνει άλυτα από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές της, παρά τις πολλές ευκαιρίες που τους δόθηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Ποια ελπίδα να εναποθέσει κάποιος με την ψήφο του σε αυτούς;
Το έργο μου στην εκπαίδευση και η θητεία μου τα τέσσερα τελευταία χρόνια σαν Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης με συνεχείς αγώνες για μια καλύτερη πόλη είναι μια διαδρομή που επιθυμώ να αξιολογήσετε.
Σας καλώ να με στηρίξετε στον νέο αγώνα που διάλεξα να δώσω.
Με όραμα και αποφασιστικότητα όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το νέο δήμο μια πόλη όμορφη που όλοι ονειρευόμαστε. Μια ανθρώπινη πόλη που κάποιοι μέχρι σήμερα φρόντισαν να μη ζήσουν οι νέοι και οι μεγαλύτεροι.

Τάσος Μπουντουβάς
Διευθυντής Λυκείου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Τηλ. 2106030871, 2106665316, 6974581800


Σημείωση:  Αν είστε Δημότες του Γέρακα ή της Ανθούσας, εκτός από τους υποψηφίους της πόλης σας, μπορείτε να επιλέξετε με μία προτίμησή σας και έναν υποψήφιο της Παλλήνης.
Ελπίζω στη στήριξή σας !


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york