Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Φωτιά στο… Κρυονέρι έβαλε ο Τάσος Δημάκης

|


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ ΑΟ
Τάσος Δημάκης: «Κάναμε τα εύκολα δύσκολα με το Κρυονέρι»...

Στο βάθος ο Τάσος Δημάκης πανηγυρίζει το γκολ του Παλληνιακού

Φωτιά στο… Κρυονέρι έβαλε ο (πυροσβέστης στο επάγγελμα…) Τάσος Δημάκης το απόγευμα της Κυριακής! Χάρη στα δύο τέρματα του προικισμένου επιθετικού, ο Παλληνιακός πήρε την εκτός έδρας νίκη και συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα. Ο φορ της Παλλήνης είχε ανοίξει το σκορ στο 30’ και πέτυχε και το νικητήριο τέρμα στο 92’, στην επικράτηση 1-2 της ομάδας του!

«Ήταν μια ωραία η ενέργεια του αμυντικού μας, του Καρασάκη, που έβγαλε μια καλή σέντρα στην περιοχή. Εγώ το μόνο που σκέφτηκα ήταν πως θα πάρω την κεφαλιά για να σκοράρω. Ευτυχώς το γκολ μπήκε και πήραμε τη νίκη», δήλωσε ο Δημάκης μιλώντας για το νικητήριο τέρμα στις καθυστερήσεις.

Και συνέχισε: «Ήταν μια δύσκολη επικράτηση. Εμείς θα έλεγα πως κάναμε τα εύκολα δύσκολα. Ευτυχώς όμως, ήρθε το γκολ στο τέλος και πήραμε τους τρεις βαθμούς, έστω κι έτσι. Κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε. Είναι μεγάλο το πρωτάθλημα και θα υπάρξουν και άλλα δύσκολα παιχνίδια».

Μιλώντας για τον Παλληνιακό σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές, επεσήμανε: «Σε όλους τους τομείς χρειάζεται επιπλέον δουλειά η ομάδα. Κάνουμε καλή προσπάθεια και πιστεύω ότι θα έχουμε καλό αποτέλεσμα στο τέλος. Μια καλή πορεία θέλουμε και από εκεί και πέρα ότι βγει. Όπως έχει πει ο προπονητής μας, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και έχουμε σαν βασικό στόχο να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αν έρθει κάτι περισσότερο στο τέλος, θα είναι καλοδεχούμενο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york