Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Συνεδρίαση Νομαρχιακού Συμβουλίου Ανατολικής Αττικής

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις της παραγρ. 2 του άρθρου 52 και της παρ. 1 του άρθρου 53 του Π.Δ/τος 30/96, περί κωδικοποίησης σε ενιαίο κείμενο νόμου με τίτλο "Κώδικας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης" των ισχυουσών διατάξεων για την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.

Σας Προσκαλούμε

σε τακτική Συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ανατολικής Αττικής, που θα γίνει στο Νομαρχιακό Κατάστημα, την 4η Οκτωβρίου 2010, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19:00, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για την έγκριση τροποποίησης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2010.
2. Λήψη απόφασης για την έγκριση ένταξης του έργου «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ – ΓΕΡΟΒΟΥΝΟΥ Δ.ΑΧΑΡΝΩΝ» στο ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ 2007-2013.
3. Λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Ν.Α.Α.Α. και των Δήμων Γλυκών Νερών και Γέρακα για την εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση παράπλευρων κοινόχρηστων χώρων ρέματος Παναγίτσας».
4. Λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Ν.Α.Α.Α. και τον Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας με θέμα: «Αποκατάσταση Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Μαρκοπούλου».
5. Λήψη απόφασης για την έγκριση τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Ν.Α.Α.Α. και του Δήμου Γλυκών Νερών για την κατασκευή του έργου: «Ανέγερση κέντρου ανοικτής προστασίας Ηλικιωμένων» (ΚΑΠΗ).
6. Λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Ν.Α.Α.Α. και της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της περιουσίας του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.), για την επανέκδοση βιβλίου ιστορίας των μεταλλείων Λαυρίου με έτος πρώτης έκδοσης 1888.
7. Λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Ν.Α.Α.Α., της Αττική Ανώνυμος Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και τον Δήμο Κερατέας, προκειμένου να συγχρηματοδοτηθεί η έκδοση CD με προσωρινό τίτλο « ΜΕΣΟΓΕΙΑ: ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΡΕΜΠΕΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ».
8. Λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Ν.Α.Α.Α. και Κοινότητας Κρυονερίου για την έκδοση βιβλίου – λευκώματος με παλιές φωτογραφίες και ιστορικά στοιχεία της περιοχής.
9. Λήψη απόφασης για την έγκριση τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Ν.Α.Α.Α. , του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού , την Αττική Ανώνυμος Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και του Ταμείου Διαχείρισης Πιστώσεων για την εκτέλεση Αρχαιολογικών Έργων, με σκοπό την έκδοση δίγλωσσου τόμου ( ελληνικά –αγγλικά) που θα προβάλει τον αρχαιολογικό πλούτο της περιοχής.
10. Λήψη απόφασης για την έγκριση διαφόρων μεταβολών σε άδειες πωλητών λαϊκών αγορών.
11. Λήψη απόφασης – γνωμοδότησης για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή και την λειτουργία του κτιριακού συγκροτήματος εμπορικών χρήσεων στο Λαύριο
12. Λήψη απόφασης – γνωμοδότησης για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του εργοστασίου παραγωγής αναψυκτικών & πλαστικών φιαλών και συσκευασίας ελαιολάδου, της εταιρείας με την επωνυμία «I.B.S. Α.Ε.» που λειτουργεί στη θέση «Σούνα» - οδό Σχοινών του Δήμου Αχαρνών, Νομού Αττικής
13. Λήψη απόφασης για την κατά προτεραιότητα κατεδάφιση των αυθαιρέτων κατασκευών ιδιοκτησίας αγνώστου (Φ 43/02) στην θέση Κατσιαούνη-Χελιδονού στη Ζώνη προστασίας Κηφισού.
14. Λήψη απόφασης για την κατά προτεραιότητα κατεδάφιση των αυθαιρέτων κατασκευών ιδιοκτησίας αγνώστου (Φ 03/03) στην θέση Λουτρό στη Ζώνη προστασίας Κηφισού.
15. Λήψη απόφασης για την κατά προτεραιότητα κατεδάφιση των αυθαιρέτων κατασκευών ιδιοκτησίας αγνώστου (Φ 05/03) στην θέση Λουτρό στη Ζώνη προστασίας Κηφισού.
16. Λήψη απόφασης για την κατά προτεραιότητα κατεδάφιση των αυθαιρέτων κατασκευών ιδιοκτησίας αγνώστου (Φ 08/03) στην θέση Λουτρό στη Ζώνη προστασίας Κηφισού.
17. Λήψη απόφασης για την κατά προτεραιότητα κατεδάφιση των αυθαιρέτων κατασκευών ιδιοκτησίας αγνώστου (Φ 79/03) στην θέση Λουτρό στη Ζώνη προστασίας Κηφισού.
18. Λήψη απόφασης για την κατά προτεραιότητα κατεδάφιση των αυθαιρέτων κατασκευών ιδιοκτησίας αγνώστου (Φ 80/03) στην θέση Λουτρό στη Ζώνη προστασίας Κηφισού.
19. Λήψη απόφασης για την κατά προτεραιότητα κατεδάφιση των αυθαιρέτων κατασκευών ιδιοκτησίας Κωστή Ανδρέα & Μαρίας Κίτση(Φ19/10) στην περιοχή Χαμόμυλος Λ. Ιωνίας 11 στη Ζώνη προστασίας Κηφισού.
20. Λήψη απόφασης για την κατά προτεραιότητα κατεδάφιση των αυθαιρέτων κατασκευών ιδιοκτησίας Ζούνη Βασιλικής που βρίσκονται μεταξύ των οδών Σμύρνης και Φιλιππιάδος στην περιοχή Μπόσκιζα του Δήμου Αχαρνών
21. Λήψη απόφασης για την κατά προτεραιότητα κατεδάφιση των αυθαιρέτων κατασκευών ιδιοκτησίας Καρόλου Άγγελου που βρίσκονται στην οδό Τρικόρφου 9 στο Δήμο Γέρακα.
22. Λήψη απόφασης για την κατά προτεραιότητα κατεδάφιση των αυθαιρέτων κατασκευών ιδιοκτησίας SIEMENS PROPERTIES (πρώην VELVET) που βρίσκονται στην περιοχή της ζώνης προστασίας του Κηφισού Φ101/04.
23. Ανακοίνωση για την υπαγωγή στην διαδικασία της υποκατηγορίας 4, σύμφωνα με την ΚΥΑ ΗΠ 11014/703/Φ104/03 (ΦΕΚ 332Β/03), των έργων:

* Εκσυγχρονισμός εργοστασίου μορφοποίησης & κατεργασίας επιπέδου γυαλιού» της εταιρείας ΥΑΛΟΔΟΜΗ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ που βρίσκεται στην οδό Κομοτηνής στον Δήμο Γέρακα

* Υπό ίδρυση έργο : εργαστήριο αρωματικών φυτών και παραγωγής αρωματικών διαλυμάτων της εταιρείας με την επωνυμία: «Ο.&Π. ΚΟΥΜΙΤΖΕΛΗ Ε.Ε.» που θα εγκατασταθεί σε κτίριο που θα ανεγερθεί σε ιδιόκτητη έκταση στο ΟΤ Ε27 στη θέση ΠΕΤΡΑ ΓΙΑΛΟΥ – ΒΟΥΛΙΑ-ΠΡΟΚΑΛΗΣΙ του Δήμου Σπάτων Αττικής
* Ανανέωση περιβαλλοντικών όρων του εργοστασίου παραγωγής πλαστικών ειδών & μεταλλικών εξαρτημάτων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων της «ΒΙΟΣΗΠ» ΝΙΚ. & ΓΕΩΡΓ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ ΑΒΕΕ, που βρίσκεται στο 34οχλμ. Λ. Αθηνών – Λαυρίου στα Καλύβια
* Δραστηριότητα προσωρινής αποθήκευσης σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μετάλλων ΑΗΗΕ, ΟΤΚΖ, μεταχειρισμένων ελαστικών οχημάτων, απενεργοποιημένων καταλυτικών μετατροπέων (ΑΚΜ) και αποβλήτων συσκευασιών του ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, που πρόκειται να εγκατασταθεί στη θέση Βουρλιά – Σκούπερι του Δήμου Κρωπίας
* Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την ανανέωση άδειας χρήσης νερού της υδρευτικής γεώτρησης ιδιοκτησίας των Ανδρίτσου Ηλία , Μαρία, Δημήτριο, Ελευθέριο και Αικατερίνη επί της οδού Κεφαλληνίας στη θέση «Γκονέτσα – Κουλιδά» στον Δήμο Μαρκοπούλου
* Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την ανανέωση άδειας χρήσης της αρδευτικής γεώτρησης στο οικόπεδο ιδιοκτησίας των Μπαλή Δημητρίου – Νικολάου – Παναγιώτη και Πατούλια Μερώπης στην οδό Πόντου 2, θέση «Νταμάρι» του Δήμου Άνοιξης
* Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την ανανέωση άδειας χρήσης νερού γεώτρησης ιδιοκτησίας Παρασκευόπουλου Γεώργιου που βρίσκεται επί της οδού Αλ. Παναγούλου 56 στον Δήμο Βουλιαγμένης
* Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την ανανέωση άδειας χρήσης νερού της υδρευτικής γεώτρησης στο κτήμα ιδιοκτησίας των Μαρκέλλας Νικολάου και Στυλιανής Μαργαρίτη που βρίσκεται επί των οδών Λεωφόρου Βουλιαγμένης 89 του Δήμου Βούλας
* Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την ανανέωση άδειας χρήσης νερού στο κτήμα ιδιοκτησίας των Παγιαβλά Νικόλαο, Παγιαβλά Ιωάννη & Παναγιώτη, που βρίσκεται στη θέση «Πύριζα Πετρογιαλού Φοίνικας» του Δήμου Σπάτων
* Ανανέωση άδειας χρήσης νερού της υδρευτικής γεώτρησης στο οικόπεδο ιδιοκτησίας των Μαριάννα και Αθανάσιου Χατζηγιάννη, στη θέση «Ντισίρι» του Δήμου Καλυβίων

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν. Σ.
ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york