Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ένας Γραμμένος για τη Βουλιαγμένη

| |

Ο Βασίλειος Γραμμένος σίγουρα δεν είναι από εκείνους τους ανθρώπους που δήθεν νοιάζονται για κάποιο δήμο και κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους για να εκλεγούν. Επειδή τον γνωρίζω, ο Βασίλης δεν έχει καμία σχέση με τους κουστουμάτους δημοτικούς συμβούλους που συνήθως γνωρίζουμε.

Γι’ αυτό και δεν δίστασα καθόλου, όταν μου το ανακοίνωσε, να του πω πως τον στηρίζω 100% στην επιλογή του. Ο Βασίλης Γραμμένος λοιπόν κατεβαίνει με τον συνδυασμό του Άγγελου Αποστολάτου για τον δήμο Βουλιαγμένης. Ο δημοσιογράφος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1974, όπου μεγάλωσε και σπούδασε. Το 1996 ολοκλήρωσε σπουδές διετούς φοίτησης στο 1ο ΙΕΚ Πάτρας, στον Τομέα Μηχανογραφημένης Λογιστικής. Παράλληλα το 1998 αποφοίτησε και από το Clayton College, με έδρα τις H.Π.Α, όπου και απέκτησε πτυχίο Bachelor στο τμήμα του Ρεπορτάζ – Φωτογραφία. Το 1998 έρχεται στην Αθήνα όπου και εργάζεται με την ιδιότητα του δημοσιογράφου-ρεπόρτερ στον χώρο της τηλεόρασης, αλλά και στον περιοδικό τύπο με σημαντικές επιτυχίες(αποκλειστικά, πρωτοσέλιδα, δημοσιογραφικές αποστολές, υπουργικές διαπιστεύσεις κτλ). Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του θεωρείται αδιαμφισβήτητα η αποστολή του στην Παλαιστίνη όπου βίωσε εκ του σύνεγγυς καταστάσεις οι οποίες τον έχουν ευαισθητοποιήσει σε τέτοιο βαθμό όπου και θεωρεί επιβεβλημένη του ανάγκη να ασχοληθεί με τα «κοινά» ενεργά, προσφέροντας στα πολιτικά δρώμενα του τόπου του(πολιτισμός, αθλητισμός, περιβάλλον, κοινωνικά θέματα, τεχνολογία, πράσινη πολιτική κτλ).
Ο αθλητισμός αποτελεί για τον ίδιο μια από τις μεγάλες του αγάπες ,που έρχεται να προστεθεί στη δημοσιογραφία και στην πολιτική. Μάλιστα έχει υπάρξει δευτεραθλητής στο tae kwon do και δάσκαλος στο kick boxing για πολλά χρόνια. Ασχολείται επίσης με το τένις, την κολύμβηση και το θαλάσσιο σκι.
Τα τελευταία επτά χρόνια έζησε στη Βούλα την οποία θεωρεί δεύτερή του πατρίδα-γειτονιά. Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Σωτηρίου, επίσης δημοσιογράφο-παραγωγό του τηλεοπτικού σταθμού Antenna, με την οποία έχουν αποκτήσει δυο κόρες.

gossip-tv.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york