Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Αρης Βίτσιος : Όχι κύριοι. Θα παλεύουμε για να αναδείξουμε τη μια και μόνη αλήθεια σε πείσμα της μαύρης σας αντίδρασης

| |

Ο Χίτλερ και ο Γκαίμπελς πέθαναν (έτσι τουλάχιστον μας είπαν.). Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση οι ιδέες τους και οι πρακτικές τους να βρουν θιασώτες στην πλευρά που εμείς αγωνιζόμαστε. Γιατί έτσι κι αλλιώς εμείς ασχολού-μαστε με την κριτική της εξουσίας και όχι με την προπαγάνδα της. Αυτοί που πρέπει ν' ανησυχούν είναι οι χειροκροτητές της εξουσίας, εκείνοι που σε ιλουστρασιόν εκδόσεις και με μεγάλα γράμματα υψώνουν την Φωνή τους για να διαφημίσουν τα αφεντικά τους. Δεν τους κατηγορούμε γι' αυτό. Έτσι έμαθαν τόσα χρόνια.
Αλλωστε αυτοί είναι που ευεργετήθηκαν και γλείφουν το χέρι του ευεργέτη τους. Χωρίς την ύπαρξη του σημερινού συστήματος εξουσίας θα συνέχιζαν να είναι ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου. Προσκολλημένοι στο άρμα του σημερινού καθεστώτος απέκτησαν υπόσταση όλα αυτά τα εξαμβλώματα που νομίζουν ότι είναι Κούροι!!! (επιστρέφουμε αυτολε-ξεί τους χαρακτηρισμούς).
Ας μην κρύβονται πια πίσω από το δάχτυλο τους. Είναι αυτοί που συνεχίζουν να υποστηρίζουν, τυφλά και άκριτα, τις ατυχείς επιλογές των αφεντάδων τους. Θέλουν επιμελώς να κρύβουν ότι υποστηρίζονται από τη «μνημονιακή» κυβέρνηση και ας ποζάρουν με το σήμα του πράσινου ήλιου στο συνέδριο του κόμματος.
Θέλουν με πάθος να μας πείσουν ότι ο Γέρακας είναι η πόλη πρότυπο και ας ξέρουν ότι απέχει πολύ απ' αυτό. Θέλουν να μας πείσουν ότι το πρόβλημα της αποχέτευσης λύθηκε και ας γνωρίζουμε όλοι πώς κυκλοφορούν τα βοθρόνερα στους δρόμους.
Θέλουν να μας πείσουν ότι ο Δήμος έχει τάχα πλεόνασμα και ας ξέρουν ότι αυτά που χρωστούν είναι πολλαπλάσια. Στο τέλος θα θελήσουν μας πείσουν ότι μαζί τα φάγαμε τα χρωστούμενα, της χώρας, όπως ο πολιτικός τους μέντορας δήλωσε. Όχι κύριοι. Θα παλεύουμε για να αναδείξουμε τη μια και μόνη αλήθεια σε πείσμα της μαύρης σας αντίδρασης.
Όσο για τις περίεργες μεθόδους που βλέπετε, καλύτερα να δείτε στον καθρέφτη σας για να αναγνωρίσετε το πρόσωπο του λαϊκίζοντα φασισμού που εφαρμόζετε.
Γι' αυτό, αφήστε το λαό να κρίνει για άλλη μια φορά ποιος είναι άξιος και ποιος όχι για να τον εκπροσωπήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι αποτυχίες του παρελθόντος φαίνεται ότι δεν σας έγιναν μάθημα.

πηγή εφημερίδα Η ΑΛΗΘΕΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york