Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα πραγματοποίησε περιοδεία στην κοινότητα Βαρνάβα

| | |

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Δελτίο  Τύπου

       
Ο υποψήφιος  Δήμαρχος Μαραθώνα, Νίκος Στεφανίδης μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης συνέχισαν, με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική, τις δραστηριότητες του συνδυασμού και ολοκληρώνουν αυτές τις ημέρες, την στελέχωση του συνδυασμού με νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Την Κυριακή 26/9/2010 η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα πραγματοποίησε περιοδεία στην κοινότητα Βαρνάβα, ήρθε σε επαφή με τον σύλλογο γυναικών της κοινότητας και κατοίκους της περιοχής.
Ο υποψήφιος  Δήμαρχος, Νίκος Στεφανίδης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης συζήτησαν με τους κατοίκους της κοινότητας τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τα προβλήματα αφορούν τόσο τα ζητήματα υποδομών όσο και τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νέου δήμου Μαραθώνα, εξαιτίας της αδράνειας και των αντιλαϊκών πολιτικών επιλογών των προηγούμενων τοπικών ιθυνόντων που έμμεσα ή άμεσα στηρίζονταν από τα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ καθώς και από τους αρωγούς τους ΛΑΟΣ και ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά  το τέλος της περιοδείας ο υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα Νίκος Στεφανίδης έκανε την παρακάτω δήλωση :
«Εμείς εδώ δεν ήρθαμε για να τάξουμε γεφύρια ,πλατείες και τον διορισμό των παιδιών σας.
Εμείς εδώ ήρθαμε να δεσμευτούμε ότι:  Οι εκλεγμένοι με την Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα θα μπουν μπροστά στους λαϊκούς αγώνες, θα τους στηρίξουν. Θα είναι τα μάτια και τα αυτιά του λαού, θα αποκαλύπτουν τα αντιλαϊκά σχέδια, θα δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για να οργανωθεί η πάλη του λαού ενάντια σε αυτά, αλλά και για να έρθει πιο κοντά η προοπτική όπου κουμάντο θα κάνει ο λαός.
Δεν θα ισχυρίζονται ότι  δε μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί δεν  είναι στην αρμοδιότητα  τους ή ότι δεν  έχουν πόρους. Δεν  θα είναι συνδιαχειριστές  της αντιλαϊκής πολιτικής, συνεργάτες των μεγαλοεπιχειρηματιών.» 

Η πιο σαφής ψήφος  καταδίκης αυτής  της πολιτικής
είναι η ψήφος στη
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york