Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ανατολικής Αττικής: ανταρσία σε κυβέρνηση – ΕΕ - ΔΝΤ στην περιφέρεια Αττικής (ψηφοδέλτιο)

|

Η "Αντικαπιταλιστική  Ανατροπή" παρεμβαίνει στις εκλογές  για την περιφέρεια Αττικής επιδιώκοντας να καταγραφεί η δυναμική της αντίστασης και του αγώνα, η ελπίδα της ανατροπής, το αίτημα για μια άλλη Αριστερά, αντικαπιταλιστική και επαναστατική. Παρεμβαίνει με ένα συγκροτημένο αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα πάλης, για την απόκρουση και ανατροπή της άγριας και διαρκούς επίθεσης του κεφαλαίου και του σφαγείου κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ. Για ένα πολιτικό μαζικό κίνημα  ανατροπής των εργαζομένων, των νέων, των ανέργων, όλων των υπό εκμετάλλευση στρωμάτων. Ριζικά αντίθετη στο αστικό πολιτικό σύστημα και στα κόμματα της κυβερνητικής διαχείρισης (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ) συγκροτήθηκε από εργαζόμενους, άνεργους και νέους, από αγωνίστριες και αγωνιστές του κινήματος (εργατικού, για το περιβάλλον, νεολαίας, για τα δημοκρατικά δικαιώματα, ενάντια στον πόλεμο, την ΕΕ και το ρατσισμό) και της μαχόμενης διανόησης, με το βλέμμα στραμμένο στις απεργίες, τις διαδηλώσεις και τις καταλήψεις της επόμενης μέρας.  
Επικεφαλής του συνδυασμού είναι ο Άγγελος Χάγιος, ιστορικό στέλεχος της αριστεράς και τώρα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, γνωστός από τον αντιδικτατορικό αγώνα, δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων από το 1982 μέχρι το 1990. 
Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στην Ανατολική Αττική ο δικηγόρος Δημήτρης Σαραφιανός, τέως μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών,  με ενεργό δράση στην Επιτροπή Συνταγματικών Δικαιωμάτων μελών και στην Ομάδα Νομικής Βοήθειας.

Υποψήφιοι περιφερειακοί  σύμβουλοι στην Ανατολική Αττική είναι οι: 
  1. ΚΟΣΚΙΝΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ, Μεταλλειολόγος Μηχανικός
  2. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Μεταλλειολόγος Μηχανικός
  3. ΜΠΑΤΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Εκπαιδευτικός, μέλος ΔΣ του ΚΕΜΕΤΕ της ΟΛΜΕ.
  4. ΜΠΑΧΤΗ ΑΝΝΑ, Μέλος ΔΣ ΕΛΜΕ Ανατ. Αττικής
  5. ΜΠΙΝΙΩΡΗΣ ΝΙΚΟΣ, Μέλος Δ.Σ. Σωμ. Εργαζ. Δήμου Γλυκών Νερών
  6. ΝΤΑΛΑΠΕΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ηλεκτρολόγος μηχανικός
  7. ΣΟΓΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, Απολυμένη Αλεξ Πακ
  8. ΣΥΛΑΪΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΔΣ Σωματ. Εργαζ. Ιντρακόμ
  9. ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ, Ελεύθερος Επαγγελματίας
  10. ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Μέλος ΔΣ Συλλόγου Δασκάλων Ανατολικής Αττικής
  11. ΤΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Πρωτοβουλία Εργαζομένων στις ΔΟΥ
  12. ΤΣΙΛΙΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, Μισθωτή μηχανικός

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york