Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

Το Πρόγραμμα της παράταξης ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες

H παράταξη ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες δημοσιοποιεί στους πολίτες των Αχαρνών το Πρόγραμμά της, με αίσθηση ευθύνης και πάθος να αλλάξει ο τόπος.

Το πρόγραμμα της  παράταξης ΑχαρΝΑΙ- Ενεργοί Πολίτες  είναι ξεκάθαρο και διαυγές. Πρόκειται για, καθ΄όλα, ρεαλιστική και αξιόπιστη λύση, την οποία ο πολίτης μπορεί να εμπιστευτεί.

Δεν υποσχόμαστε τίποτα παραπάνω από αυτά που μπορούμε να κάνουμε  και τίποτα λιγότερο από αυτά που οι πολίτες των Αχαρνών αξίζουν.
Κάνουμε μακρόπνοους  σχεδιασμούς, επενδύουμε στο μέλλον αλλά δεν ξεχνάμε την επόμενη  μέρα.
Ξέρουμε τα προβλήματα, έχουμε τη βούληση και  γνωρίζουμε τον τρόπο  επίλυσης τους.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Με την ευκαιρία την δημοσιοποίησης του Προγράμματος της παράταξης Αχαρνές – Ενεργοί Πολίτες το επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών δήλωσε:
"Με το Πρόγραμμα της παράταξής μας, επιχειρούμε να δώσουμε το στίγμα μας, ως αυριανή διοίκηση του Δήμου. αποτελεί το καταστάλαγμα, της πολύμηνης διαβούλευσης με μαζικούς φορείς, προσωπικότητες και ενεργούς πολίτες.
Προέκυψε, από την εμπειρία των Δημοτικών  συμβούλων και  των Προέδρων των  συλλόγων, που στελεχώνουν  την παράταξή μας, από την επιστημονική γνώση των στελεχών μας, αλλά και διαπρεπών επιστημόνων, με τους οποίους συνεργαστήκαμε.

Όπως θα διαπιστώσετε, δεν είναι μια έκθεση ιδεών και προϊόν επικοινωνιακής ομάδας, που ταιριάζει σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, αλλά εξειδικευμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα για τις Αχαρνές.
Δεν είναι επικοινωνιακή  “κονσέρβα”, αλλά μια  τεκμηριωμένη και  ξεκάθαρη πρόταση που μπορούν να εμπιστευθούν οι πολίτες των Αχαρνών.
Μαζί  προχωράμε στην οριστική ρήξη με το παρελθόν, ανοίγοντας παράθυρο στην ελπίδα για το μέλλον."
Οι  δημότες των Αχαρνών  μπορούν να προμηθευτούν το Πρόγραμμα της παράταξης ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες με τους εξής τρόπους:
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. - Έντυπη έκδοση από το Εκλογικό κέντρο της παράταξης
(Αριστοτέλους 24, τηλ. 210 24 46 313-4)
- Ηλεκτρονική έκδοση (αρχείο PDF), ακολουθώντας το σύνδεσμο (link)
http://tinyurl.com/25k253x

- Online έκδοση, ακολουθώντας το σύνδεσμο (link)
http://tinyurl.com/2clnlqs


Μετά τιμής
ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york