Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν.ΒΟΛΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΛΙΘΑΡΙΟΥ

| | | |

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ» 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν.ΒΟΛΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟ  ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΛΙΘΑΡΙΟΥ. 
Την Κυριακή 26-9-2010 ο υποψήφιος δήμαρχος Σαρωνικού Νίκος Βολάκος μαζί με στελέχη της κίνησης «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ» επισκέφθηκαν, μετά από πρόσκληση του προέδρου του εξωραϊστικού συλλόγου του Mαύρου Λιθαριού, κ. Απ. Κούτσιου, τα γραφεία του συλλόγου, στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, στο Μαύρο Λιθάρι.
Στη συνάντηση  που πραγματοποιήθηκε με μέλη του συλλόγου, αναπτύχτηκε μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με το νέο Δήμο Σαρωνικού και τις θέσεις της «Σαρωνικός Σύγχρονη Πόλη», πάνω στα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες. Στη συζήτηση ήταν παρών και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναβύσσου, κ. Αντρέας Κωσταντέλλος .
Ο Νίκος Βολάκος, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του συλλόγου για την πρόσκληση, τόνισε πόσο σημαντικό έργο έχει επιτελέσει ο σύλλογος με την κατασκευή της εκκλησίας, αλλά και του πολιτιστικού χώρου, με καθαρά εθελοντική προσφορά όλων των μελών.
«Αυτό είναι και το μήνυμα που  πρέπει να δώσουμε σε όλους τους πολίτες του Σαρωνικού. Μέσα από τον εθελοντισμό μπορούμε να κάνουμε θαύματα», τόνισε ο Ν.Βολάκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york