Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Συμβουλευτικός Σταθμός Παιανίας ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Σε συνέχεια της συνεργασίας με το Δήμο Παιανίας και μέσα στα πλαίσια ανάπτυξης του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Αν. Αττική ξεκίνησε η λειτουργία του Συμβουλευτικού Σταθμού Παιανίας ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Παιανίας ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ έχει ως στόχο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πολιτών τόσο της Παιανίας όσο και των γύρω περιοχών καθώς πολλές φορές η μετακίνηση στο κέντρο της Αθήνας για την αναζήτηση βοήθειας είναι δαπανηρή και χρονοβόρα με αποτέλεσμα να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα Τέτοιες ανάγκες αποτελούν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού σχετικά με το θέμα της ουσιοεξάρτησης , η ενημέρωση ομάδων επαγγελματιών (γιατροί, δάσκαλοι κτλ), η ενημέρωση σχετικά με την πρόληψη της χρήσης ουσιών συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, η υποστήριξη και συμβουλευτική της οικογένειας χρηστών όπως και η υποστήριξη και παραπομπή των εξαρτημένων ατόμων στο κατάλληλο θεραπευτικό πλαίσιο.
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Παιανίας ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ λειτουργεί κάθε Τετάρτη από τις 09:00 έως και τις 17:00 και στεγάζεται στην οδό Βας. Σοφίας 11, Παιανία στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων.
Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210 6644880. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york