Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Καλείσθε να παραστείτε την  Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιατρού Μαρίας Γιάννη – Πίντζου» του Δημαρχείου Μαρκοπούλου στην δέκατη τέταρτη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερησίας διάταξης:

1)        Λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 2ου ΟΡΟΦΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ» του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας.
2)        Λήψη απόφασης για έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. για χρήση των επί έλασσον δαπανών και την αναγκαιότητα σύναψης της 1ης Σ.Σ. του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ».
3)        Λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΟΥ ΚΑΛΑΜΙΩΝ ΣΤΟ ΧΑΒΟΣΙ» Δήμου Μαρκοπούλου.
4)        Λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης για το πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ» με κωδικό πρόσκλησης 20.1 με θέμα «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥΜΕΣΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ».
5)        Λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης για το πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ» με κωδικό πρόσκλησης 20.1 με θέμα «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ».
6)        Λήψη απόφασης για έγκριση προσκύρωσης τμήματος καταργουμένης οδού σε ιδιοκτησία με κωδικό 050422 στο Ο.Τ. 125 της 3ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη Μαρκοπούλου σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
7)        Λήψη απόφασης για επανέγκριση τροποποίησης εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου (ένταξη) στο Ο.Τ. Γ160Α της 1ης – 2ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη του Δήμου Μαρκοπούλου Αττικής.
8)        Λήψη απόφασης για επανέγκριση τροποποίησης εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. Γ1215 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη του Δήμου Μαρκοπούλου Αττικής.
9)        Λήψη απόφασης για έγκριση συμψηφισμού της οφειλόμενης εισφοράς σε χρήμα με την οφειλόμενη αποζημίωση του Δήμου σε ιδιοκτησία με κωδικό 04010151 εντός του Ο.Τ. 179 της 3ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη Μαρκοπούλου σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
10)    Λήψη απόφασης για έγκριση συμψηφισμού της οφειλόμενης εισφοράς σε χρήμα με την οφειλόμενη αποζημίωση του Δήμου σε ιδιοκτησία με κωδικό 050413 εντός του Ο.Τ. 125 της 3ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη Μαρκοπούλου σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
11)    Λήψη απόφασης για έγκριση συμψηφισμού της οφειλόμενης εισφοράς σε χρήμα με την οφειλόμενη αποζημίωση του Δήμου σε ιδιοκτησία με κωδικό 010112 εντός του Ο.Τ. 200 της 3ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη Μαρκοπούλου σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
12)    Λήψη απόφασης για επικαιροποίηση των με αριθμούς 237/2004 και 135/2005 αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
13)    Λήψη απόφασης για έγκριση χρονοδιαγράμματος της μελέτης «ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ – ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ – ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ».
14)    Λήψη απόφασης για τον ορισμό Επιτροπής Παραλαβής του άρθρου 28 του ΕΚΠΟΤΑ για την προμήθεια οχημάτων με χρηματοδοτική μίσθωση leasing για τις υπηρεσίες του Δήμου.
15)    Λήψη απόφασης για καθορισμό ποσού εξόδων κίνησης δημοτικών εισπρακτόρων.
16)    Λήψη απόφασης για έγκριση διαγραφής τελών πεζοδρομίου.


                                                                         Η Πρόεδρος του
                                                                   Δημοτικού Συμβουλίου


                                                                  ΜΑΡΙΑ ΙΣΙΔ. ΜΑΝΤΑΛΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york