Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Προβολή ντοκιμαντέρ «ΥΠΑΤΟΣ ΑΘΛΟΣ» - ΠΑΝΕΙΟ ΟΡΟΣ

| | |

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Προβολή ντοκιμαντέρ  «ΥΠΑΤΟΣ ΑΘΛΟΣ» -  ΠΑΝΕΙΟ ΟΡΟΣ
Τιμητική  εκδήλωση 

      Ολοκληρώθηκε  την Κυριακή με μεγάλη επιτυχία η προβολή του ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Πολ Σκλάβου «ΥΠΑΤΟΣ ΑΘΛΟΣ» - ΠΑΝΕΙΟ ΟΡΟΣ που πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 16-19 Σεπτεμβρίου στον κινηματογράφο «ΟΡΦΕΑΣ» στη Σαρωνίδα.
      Πλήθος  κόσμου από την ευρύτερη περιοχή  του Δήμου Σαρωνικού προσήλθε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρακολουθήσει την κινηματογραφική αυτή καταγραφή  της προσπάθειας που πραγματοποιεί ο Δήμος Καλυβίων για την αναδάσωση του Πάνειου Όρους και την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στην περιοχή μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 2007.
      Μετά  και την τελευταία προβολή του ντοκιμαντέρ (19/9) , ακολούθησε τιμητική εκδήλωση για όλους όσοι συνετέλεσαν στις δενδροφυτεύσεις και τη φροντίδα των νέων δενδρυλλίων, καθώς και για όσους προσέφεραν πολύτιμες υπηρεσίες κατά την αντιπυρική περίοδο 2010.
      Συγκεκριμένα, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες:
  • στο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανατολικής Αττικής Αρχιπύραρχο κ. Αναστάσιο Βλάχο, στον Υποδιοικητή Π.Υ. Μαρκοπούλου Αντιπύραρχο κ. Βασίλειο Φλώκα και στο Διοικητή Π.Υ. Κορωπίου Αντιπύραρχο κ. Αθανάσιο Τζωίτη, οι οποίοι εκπροσώπησαν τις Π.Υ. Ανατολικής Αττικής, Μαρκοπούλου και Κορωπίου αντίστοιχα,
  • στο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Καλυβίων. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Ιωάννης Σοφρώνης.
  • στους εκπροσώπους των Ομάδων Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας   Καλυβίων, Κερατέας, Λαυρεωτικής. Παλαιάς Φώκαιας και Σαρωνίδας.  Επίσης, στην εκδήλωση τιμήθηκαν για το ντοκιμαντέρ «ΥΠΑΤΟΣ ΑΘΛΟΣ»-ΠΑΝΕΙΟ ΟΡΟΣ, το οποίο υπήρξε αποτέλεσμα πολύμηνης προσπάθειας με την καταγραφή όλων των δενδροφυτεύσεων που πραγματοποίησε ο Δήμος Καλυβίων, ο σκηνοθέτης κ. Πολ Σκλάβος και ο παραγωγός κ. Στέλιος Τατάκης.
      Ο Δήμαρχος Καλυβίων απευθύνοντας σύντομο  χαιρετισμό, επισήμανε την αξία του  εθελοντισμού και εξήρε το ρόλο όλων όσων τιμήθηκαν και κυρίως των  μελών των εθελοντικών ομάδων που με ανιδιοτέλεια, διάθεση για  προσφορά και αγάπη για τον τόπο τους ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε συμβάν και διαθέτουν το χρόνο τους  σε περιπολίες καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.
      Στην  εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της  Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας κ. Μανώλης  Τσαλικίδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σαρωνίδας             κ. Ανδρέας Πέγκας, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι από Δήμους και Κοινότητες της ευρύτερης περιοχή, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Σαρωνικού                 κα Νικολέτα Καπερώνη και κ. Νικόλαος Βολάκος, καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Σαρωνικού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york