Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Εκτός Εθνικού Συμβουλίου Σακοράφα, Δημαράς, Οικονόμου

Εκτός Εθνικού Συμβουλίου Σακοράφα, Δημαράς, ΟικονόμουΟι τρεις βουλευτές που εξελέγησαν με το ΠΑΣΟΚ και διεγράφηκαν από την κοινοβουλευτική ομάδα μετά την επιλογή τους να ψηφίσουν «παρών» αντί να στηρίξουν το νόμο για το μνημόνιο, τέθηκαν πλέον και εκτός Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, με απόφαση της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης του κόμματος.


Στη λήψη της απόφασης, βάρυναν καθοριστικά και οι πρόσφατες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Εκτός Εθνικού Συμβουλίου Σακοράφα, Δημαράς, ΟικονόμουΟ Γιώργος Ανωμερίτης, Πρόεδρος της Επιτροπής, σε σχετικές δηλώσεις του στο Κανάλι του Πειραιά ανέφερε ότι ο κ.Δημαράς, όπως και ο κ.Μητρόπουλος, παρέβησαν τις κομματικές κατευθύνσεις και ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους σε ανεξάρτητα ψηφοδέλτια και προβλεπεται να διαγραφούν από το κόμμα. «Βάσει του καταστατικού μάλιστα δεν χρειάζεται καν να κληθούν σε απολογία», συμπλήρωσε.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Πεταλωτής αν και σημείωσε ότι  είναι θέμα του ΠΑΣΟΚ να πάρει τις τελικές αποφάσεις, συμπλήρωσε με νόημα ότι το κυβερνών κόμμα έχει κάνει συγεκριμένες επιλογές με τα κρτιτήρια που έθεσε για τις υποψηφιότητες. Από εκεί και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του».

ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york