Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Σαρωνικός Συνεργασία: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου στην Ανάβυσσο

| | | |






25/09/2010
Δ/νση: Σουνίου 5,
Κεντρική Πλατεία Καλυβίων
Τηλ: 2299061198
Email: info@saronikos-sinergasia.gr
                                                                                   Υπόψη:
                                                                                                               Συντακτών Τ.Α.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Ανάβυσσο συνέχισε χθες Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, ο συνδυασμός «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει των εκλογών της                7ης Νοεμβρίου.
Μπροστά σε ένα πολυπληθές και ενθουσιώδες κοινό, ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου αναφέρθηκε  στους λόγους που καθιστούν το συνδυασμό «ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» την πλέον κατάλληλη και αξιόπιστη λύση που θα μπορέσει την επομένη των εκλογών με την εμπειρία και τις γνώσεις που διαθέτει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του Δήμου Σαρωνικού και να τον αναδείξει σε Δήμο-πρότυπο για την ευρύτερη περιοχή.
Στη συνέχεια, ο κ. Φιλίππου παρουσίασε στους κατοίκους της Αναβύσσου που είχαν κατακλύσει την πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, τον κεντρικό άξονα του σχεδιασμού του συνδυασμού «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» για την Ανάβυσσο:
-          σχέδια πόλης – πολεδομική ανασυγκρότηση
-          αποχέτευση – αντιπλημμυρικά – βιολογικός καθαρισμός
-          αξιοποίηση της περιοχής των Αλυκών
-          επανεξέταση λειτουργίας ιστορικού κέντρου της πόλης
-          ενίσχυση των υποδομών  εκπαίδευσης, δικτύωσης,  πολιτισμού και αθλητισμού
-          διασφάλιση σύγχρονων υπηρεσιών υγείας και συγκοινωνίας
Κλείνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού                       κ. Πέτρος Φιλίππου παρουσίασε τους συνεργάτες του - υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ».
Σήμερα Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» στην Παλαιά Φώκαια (Αγίας Ειρήνης 8 & 28ης Οκτωβρίου). Το πρόγραμμα των εγκαινίων θα ολοκληρωθεί αύριο                                      Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου με τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στα Καλύβια (κεντρική πλατεία) στις 7.30 μ.μ.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york