Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

«Εκοψε» τον Βορίδη ο Γ. Καρατζαφέρης

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να προτείνει για περιφερειάρχη Αττικής τον βουλευτή Μάκη Βορίδη, ο οποίος είχε εκφράσει εμμέσως ενδιαφέρον, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ.
"Ο Μάκης Βορίδης είναι ένας πετυχημένος βουλευτής. Είναι επίτευγμα της δικής μας πολιτικής ανοίγματος. Όμως, θέλω να τον προστατέψω από τα αρπακτικά της πολιτικής ζωής", δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος επέκρινε παράλληλα τον Αντ. Σαμαρά για τις επιλογές του και σημείωσε μεταξύ άλλων ότι "ο περιφερειάρχης Αττικής είναι ένας "μίνι" πρωθυπουργός".
"Εγώ προτείνω ονόματα, που κερδίζουν. Αυτοί, ονόματα, που χάνουν. Προτείνω την συμπόρευση της παράταξης για να βρούμε τις καλύτερες επιλογές για τον τόπο. Στη Κρήτη πάνε με ονόματα που διχάζουν και τριχοτομούν, αντί να ενώνουν και να αυξάνουν. Το ίδιο και στην Πελοπόννησο. Πρότεινα Τατούλη, επέλεξαν Δράκο. Και όμως, πρέπει να καταλάβουν πως πονάω για την παράταξη και θέλω να τη δω να έχει ψηλά το κεφάλι την επομένη των εκλογών. Πώς γίνεται να μιλάω με όλους και ο Σαμαράς δεν μπορεί;", σημείωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης..

www.enet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york