Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Συμμετοχή Σπύρου Γάκη στο ψηφοδέλτιο της υποψήφιου Δήμαρχου Σαρωνικού, κας Χριστίνας Χριστοφάκη

| | | |

Ονομάζομαι  Σπύρος Γάκης, γεννήθηκα το 1950 στη Λούτσα Πρεβέζης.
Είμαι παντρεμένος με την Άννα Γάκη συντ. νηπιαγωγό και έχουμε 2 παιδία το Δημήτρη και τον Αντώνη.
Παιδί πολύτεκνης οικογένειας ο ίδιος, φοίτησα στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ηρακλείου Κρήτης και μετεκπαιδεύτηκα στη ΣΕΛΔΕ Αθηνών
Από το 1978 διαμένω με τη οικογένεια μου στην Παλαιά Φώκαια και υπηρέτησα πρώτα στο μονοθέσιο Δημοτικό Σχολειό Σαρωνίδας και μετέπειτα για 30 χρόνια ως δάσκαλος και Διευθυντής(1995-2008)  στο εξαίσιο Δημοτικό Σχολειό Π. Φώκαιας
Πάντα ενεργός πολίτης και λειτουργός  δήλωσα από την πρώτη μέρα παρών στους αγώνες του διδασκαλικού συλλόγου του 2ου γραφείου Ανατολικής Αττικής με την ΠΑΣΚΕ και το 1998 κατήλθα υποψήφιος στις νομαρχιακές εκλογές.
 Θερμός υποστηρικτής  της δια βίου μάθησης και του πολιτισμού επιμορφώθηκα και ο ίδιος στις νέες τεχνολογίες και συμμετέχω ενεργά στα τοπικά πολιτισμικά δρώμενα ως μέλος των τοπικών συλλόγων της περιοχής μας.
Με γνώση για τα παιδιά μας διεκδικώ με τη συμμέτοχη μου στο ψηφοδέλτιο της υποψήφιου Δήμαρχου Σαρωνικού, κας Χριστίνας Χριστοφάκη ένα ακόμα καλύτερο Αύριο για τη Νέα Γενιά αλλά και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και των αναγκαίων υποδομών για την 3η ηλικία και όσων χρειάζονται την κοινωνική φροντίδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york