Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Παντελής Ασπραδάκης: «Εγκατάσταση φωτεινών σηματοδοτών στη Λεωφ. Μαραθώνος»

Ο Παντελής Ασπραδάκης, βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αττικής  κατέθεσε αναφορές των κατοίκων του οικισμού «ΠΥΡΙΖΑ-ΡΕΜΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ» και του Δήμου Σπάτων στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με θέμα «Εγκατάσταση φωτεινών σηματοδοτών (φανάρια)».
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων: «Στο 19ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Μαραθώνος εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Σπατών είναι επείγουσα ανάγκη εγκατάστασης φωτεινών σηματοδοτών(φανάρια) για την έξοδο των αυτοκινήτων και κατοίκων της περιοχής «ΠΥΡΙΖΑ-ΡΕΜΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ» με κατεύθυνση προς Αθήνα».
Οι κάτοικοι της περιοχής ταλαιπωρούνται καθώς «αναγκάζονται να διανύουν κύκλους χιλιομέτρων για να πάνε προς Αθήνα ή να μπουν στον οικισμό ερχόμενοι από Ραφήνα κλπ. Ακόμη και ως πεζοί στερούνται διάβαση πεζών για να πάνε στην ακριβώς απέναντι ευρισκόμενη στάση προς Αθήνα».
Ο Παντελής Ασπραδάκης δηλώνει πως η ομαλή καθημερινότητα του πολίτη πρέπει να είναι πρωταρχικός στόχος της Πολιτείας μέσω της ανάπτυξης των απαραίτητων έργων υποδομής που συμβάλλουν στην ποιότητα ζωής.
Διαβάστε  ολόκληρη την αναφορά του κ. Παντελή Ασπραδάκη με θέμα «Εγκατάσταση φωτεινών σηματοδοτών (φανάρια)» στο:
http://pantelis.aspradakis.gr/press/37/143  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york