Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΟΡΩΠΙ: ΣΦΗΤΤΕΙΑ 2010

Με  μεγάλη επιτυχία άρχισαν  οι εκδηλώσεις
H είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις 
Με  μεγάλη επιτυχία άρχισαν  οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις ΣΦΗΤΤΕΙΑ 2010.Tην Πέμπτη 26 Αυγούστου ( Παραμονή του εορτασμού του Αγ. Φανουρίου) η 20μελής ορχήστρα του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η Αγία Παρασκευή» με μαέστρο τον Μιχάλη Γεροντάκη ερμήνευσαν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια.
-----------
Παρευρέθηκαν  ο βουλευτής Αττικής Παντελής Ασπραδάκης και πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κορωπίου, μεταξύ των οποίων,  διακρίναμε  τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ Κορωπίου κ. Ανδρέα Ντούνη, την γραμματέα του Δ.Σ Κορωπίου και δημοτική σύμβουλο κα. Ελένη Τσεβά, την Πρόεδρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής κα Γεωργία Γιανίτσα, την Μαρία Γκίκα, Πρόεδρο του ΔΣ του Αθλητικού Οργανισμού, τον αντιπρόεδρο του ΔΣ του Αθλητικού Οργανισμού κ. Γιάννη Γκίκα ( Τσάκωνας), τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης και υποψήφιο Δήμαρχος Κορωπίου με την παράταξη  «Νέο Ξεκίνημα» κ. Δημήτρη Κιούση, τον υποψήφιο Δήμαρχο Κορωπίου, με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Αναγέννηση» κ. Αριστείδη ( Αρης) Γκίκα, τον νομαρχιακό  σύμβουλο κ. Θεόδωρο Γρίβα. 
Παρασκευή 27 Αυγούστου
Η επίσημη έναρξη των  εκδηλώσεων έγινε την Παρασκευή 27 Αυγούστου στις 8 το βράδυ, στον εκθεσιακό χώρο του Δημοτικού Πάρκου της Πλ. Δεξαμενής. Η έκθεση  Graffiti με έργα νέων κορωπιωτών καλλιτεχνών εντυπωσίασε τους επισκέπτες. Η συνέχεια ήταν εκρηκτική με τη συναυλία των νεανικών μουσικών σχημάτων από το Κορωπί REVOLVER και SPEEDBLOW.  
Ευχαριστήρια επιστολή με την οποία παράλληλα πληροφορεί ότι δεν μπορεί να παραστεί λόγω άλλων υποχρεώσεων απέστειλε ο βουλευτής Αττικής Παντελής Ασπραδάκης.  
Σάββατο 28 Αυγούστου
Το  Σάββατο 28 Αυγούστου το Θέατρο είχε την τιμητική του. Η παράσταση «Νεφέλες » του Αριστοφάνη  από την Θεατρική Ομάδα Περίακτοι καθήλωσε το κοινό και προσέφερε νέες επόψεις.






Πηγή φωτογραφιών : Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κρωπίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york