Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Συνάντηση Υφυπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Εύης Χριστοφιλοπούλου, με την Ένωση Γονέων Βούλας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
-----
ΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
-----
Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37
Τ.Κ. – Πόλη: 15180 - Μαρούσι
Ιστοσελίδα: www.ypepth.gr
Email: deputy_press@ypepth.gr

Δελτίο Τύπου

H Υφυπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Εύη Χριστοφιλοπούλου, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με την Ένωση Γονέων Βούλας, προκειμένου να εξευρεθεί λύση για το θέμα της στέγασης του 3ου Γυμνασίου-Λυκείου Βούλας.
 
Η Υφυπουργός δήλωσε σχετικώς: «Είχαμε μια ειλικρινή συζήτηση με τους γονείς, προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει χρόνια την περιοχή της Βούλας.
Έχουμε δρομολογήσει μια βιώσιμη μακροπρόθεσμη λύση για την κατασκευή Γυμνασίου  – Λυκείου στην περιοχή της  Βούλας. Έχουμε θέσει τις διαδικασίες  για το κληροτεμάχιο έκτασης περίπου 12 στρεμμάτων στα όρια Βούλας-Βάρης, το οποίο θα προσδιοριστεί σε σχετική απόφαση του ΟΣΚ. Ο χώρος θα παραχωρηθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Είμαστε υπέρ αυτής της λύσης, διότι με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν, θα κατασκευαστούν δύο σχολεία, ένα Γυμνάσιο και ένα Λύκειο, που θα εξυπηρετεί κυρίως τις περιοχές Πηγαδάκια και Πανόραμα Βούλας, ενώ παράλληλα θα κατασκευαστεί ΤΕΕ και ΕΠΑΛ στην περιοχή της Βάρης».  
Το Υπουργείο Παιδείας ΔΜΘ έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ενώ θα πραγματοποιηθεί επαφή με τη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής, προκειμένου να επισπευστούν οι διαδικασίες.
Η Υφυπουργός θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Ένωση Γονέων Βούλας, τόσο την επόμενη εβδομάδα, όσο και προς το τέλος του μήνα προς ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york