Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Ιστορική απόφαση του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Ρέππα για την υλοποίηση της αποχέτευσης στο Κορωπί, στο κεντρικό τμήμα της Αν. Αττικής

Με απόφαση  του ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών  και Δικτύων κ.Δημήτρης Ρέππας αναθέτει στις 3 Αυγούστου 2010 στον Δήμο Κρωπίας την σύνταξη και επικαιροποίηση μελετών των δικτύων ακαθάρτων, των συλλεκτηρίων αγωγών και του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων καθώς και της κατασκευής των αντίστοιχων έργων στο κεντρικό τμήμα της Αν. Αττικής. 
Ο Δήμαρχος Κορωπίου Θεόδωρος Αθανασόπουλος εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση «για αυτή την ιστορική» όπως χαρακτήρισε «απόφαση της κυβέρνησης και του αρμόδιου Υπουργείου να θέσει τον Δήμο Κρωπίας, leader του έργου της συλλογής και επεξεργασίας υγρών αποβλήτων». Επισήμανε, επίσης, ότι αυτή η απόφαση είναι και «δικαίωση των  τεκμηριωμένων προτάσεων του Δήμου μας, της επιμονής της Δημοτικής Αρχής στον αρχικό σχεδιασμό κατασκευής των Βιολογικών Καθαρισμών στην Ανατολική Αττική και στα Κεντρικά Μεσόγεια, καταδεικνύει δε  και την πολιτική –διοικητική επάρκεια της Περιφέρειας Αττικής και ιδιαίτερα του Γενικού Γραμματέα κ. Λιακόπουλου και φυσικά την ισχυρή πολιτική  βούληση της  Κυβέρνησης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york