Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ξεκίνησαν οι περιπολίες δικυκλιστών του Πυροσβεστικού Σώματος στα δάση

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.Ομάδα δίκυκλης προληπτικής περιπολίας του Πυροσβεστικού Σώματος στα δάση ξεκίνησε τις πρώτες της περιπολίες την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010, μετά από δοκιμές που πραγματοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες.

Συνολικά, δίκυκλες περιπολίες με μηχανές θα πραγματοποιούν 200 πυροσβέστες σε ομάδες των 3 ατόμων.

Οι πυροσβέστες αναμένεται να περιπολούν ακόμα και σε δύσβατα σημεία των δασικών εκτάσεων.

Στόχος της ομάδας είναι η Άμεση  Επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπίζονται οι εστίες πυρκαγιάς εν τη γενέσει τους, ενώ αναμένεται να επεμβαίνουν μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
 
 
Με  δικυκλιστές του Πυροσβεστικού  Σώματος, που πραγματοποιούν περιπολίες εντός δασικών εκτάσεων συναντήθηκε  στις 10 Αυγούστου στον Ασπρόπυργο, ο  Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης  κ. Γρηγόρης Τασούλας.

Ο κ. Τασούλας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Στυλιανό Στεφανίδη, αφού μίλησε με τους δικυκλιστές, τους ευχαρίστησε για τη συμβολή τους, στην πρόληψη των δασικών πυρκαγιών και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τις περιπολίες τους και για την υπόλοιπη αντιπυρική περίοδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york