Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Eπιστολή στο κ. Σ.Κωνσταντά από δημότη Γέρακα

|

Προς κ. Σ. Κωνσταντά, Υποψηφιο Δήμαρχο ν. Δήμου Παλλήνης

Γερακας 30 Ιουλιου 2010

Κε Κωνσταντά,

Αναφερομαι στην επιστολης σας που αναρτήθηκε στο "Blog, Ανατολική Αττική NEWS" αντιγραφα τηςοποιας διανειματε και στους κατοικους του Δημου Γέρακα, την οποια επιστολή και χαρακτηρήσατε σαν ‘διαφορετικη πολιτικη πρωτοβουλια’.

Το περιβαλλον μου και εγω προσωπικα σαν δημοτες μεχρι τωρα του Δημου Γερακα, θεωρουμε οτι αυτη η ‘διαφορετικη πρωτοβουλια’ ισως δεν σας βοηθήσει στο βαθμο που επιθυμειτε και μαλιστα σε μια περιοχη που μεχρι προτινος σας ηταν αγνωστη και φυσιολογικα μαλλον αδιαφορη.

Οι αποψεις μας ειναι :
Πριν ‘ακούσετε το Δημότη’ , οπως ζητατε, που δεν θα τον ακούσετε παρα μονο ελάχιστα,
‘διαμορφώστε το προγραμμα σας 2010-2014’, με τα 2-3 πιο σημαντικα θεματα που
αφορουν σε ολους τους κατοικους καθε μιας των τριων περιοχων,
παρουσιαστε το συντομα με καθε μεσο για σχολιασμό ή και κριτική,
αποκαλυψτε τωρα αμεσα τα πιο σημαινοντα μελη του συνδυασμου σας, για να γνωριζουν οι δημοτες με ποιους θα εχουν να κανουν –πολλοι ειναι οι λογοι-
και τοτε ειναι περισσοτερο απο βεβαιο οτι η ανταποκριση του κοσμου για σχολιασμο ή/και αποδοχη των θεσεων σας θα ειναι πολυ μεγαλυτερη απ’αυτη που τωρα υπολογιζετε.

Σε ο,τι αφορα στην οικονομικη κριση, στη σημερινη δυσκολη συγκυρια, ο Δημος πολυ λιγα μπορει να προσφερει, καθε πολιτης θα παλαιψει μονος του για την οικογενεια του.
Απο τον Δημο ο πολιτης ζητα ενδιαφερον για καλλιτερες υποδομες,ομορφωτερο περιβαλλον και συμμετοχη οχι μονο στις δαπανες αλλα και στα θετικα (περιθαλψη,εκδηλωσεις κτλ.).

Πειτε μας λοιπον συντομα τα 3-4 σημαντικα θεματα που θα χειριστειτε για τη περιοχη του Γέρακα και μετα ΄θα μας ακούσετε’.
Καλή επιτυχία στη προσπαθεια σας !

Με τιμή
Δημ. Βαρελάς
Δημοτης Γέρακα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york