Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Φιάσκο οι εξαγγελίες Φιλίππου στη προεκλογική συγκέντρωση της Φώκαιας . Όπως λέμε: «Κάθε πέρσι και καλύτερα».

| |

Ακριβώς όπως το περιμέναμε. Τίποτα το «καινούριο», τίποτα το «ουσιαστικό» εκτός από απραγματοποίητες και «ψεύτικες» υποσχέσεις των ομιλιών του  2006 αλλά ακόμα και του 2002, ακούσαμε να βγαίνουν από το στόμα του υποψήφιου δημάρχου Σαρωνικού κ. Φιλίππου. Ψέματα που πολύ έξυπνα εξαπάτησε, σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις, τους δημότες των Καλυβίων, αφού χωρίς κανένα ουσιαστικά έργο, κατάφερε να επιβιώσει στην διοίκηση του δήμου, απλά επειδή είχε καλύτερο και πιο δυνατό ψηφοδέλτιο από αυτό του αντιπάλου του. Δηλαδή στις δυο τελευταίες αναμετρήσεις οι Καλυβιώτες ψήφισαν τον λιγότερο «κακό», αυτή τη φόρα όμως, οι δημότες του ενιαίου δήμου Σαρωνικού, θα κρίνουν με βάση το πρόγραμμα και την προσωπικότητα του κάθε υποψηφίου, απ΄ ότι καταλαβαίνετε κ. Φιλίππου τα πράγματα για εσάς δυσκολεύουν πολύ.
Καλές οι προεκλογικές συγκεντρώσεις και ο πολύς κόσμος, αφού για να τον μαζέψετε, τις τελευταίες 20 μέρες, κινητοποιήθηκαν δύο δήμοι και δυο κοινότητες, μέχρι και δημοτικά οχήματα κρεμούσαν τα πανό σας, αλλά η ουσία των εξαγγελιών σας δεν υπήρχε. Δυστυχώς για όλους μας δεν έχετε «αλλάξει» καθόλου.
Ας αναλύσουμε λίγο τις δεσμεύσεις σας την Παρασκευή στο θεατράκι της Παλαιάς Φώκαιας.
1. Μας μιλήσατε για ήπια οικιστική ανάπτυξη.
Είναι κάτι που υπάρχει και το κυριότερο, μη το οικειοποιήστε γιατί είναι έργο όλων όσων διαχρονικά υπήρξαν στα δημοτικά συμβούλια και πολλές φορές πρότειναν ακόμα μικρότερους συντελεστές δόμησης από τους δικού σας, τους οποίους και καταψηφίσατε σαν δημοτική αρχή.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york