Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Οι "Πολίτες Σταμάτας" στηρίζουν τον Παναγιώτη Βορριά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Αγαπητοί  μας Συμπολίτες, 
      Η Συντονιστική Επιτροπή της Κίνησης ‘’ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ’’ με αίσθημα ευθύνης αποφάσισε ομόφωνα ότι, στον Καλλικρατικό Δήμο Διονύσου πρέπει και η Σταμάτα να έχει ισχυρή εκπροσώπηση για την Υποστήριξη των πολλών και δικαίων αιτημάτων των δημοτών της.

      Με  γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του Σταματιώτη Πολίτη και την επίλυση των σοβαρών και επί πολλά χρόνια άλυτων προβλημάτων του, σταθμίζοντας και αξιολογώντας το συμφέρον της Σταμάτας και των κατοίκων της, αποφάσισε και πάλι ομόφωνα να στηρίξει με ενθουσιασμό και με όλες της τις δυνάμεις τον συνδυασμό, ‘’ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ’’ με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Παναγιώτη Βορριά, σημερινό Δήμαρχο Αγίου Στεφάνου. 
      Στην  επιλογή μας αυτή καταλήξαμε αναγνωρίζοντας το πλούσιο έργο του στον Δήμο Αγίου Στεφάνου, την Ευγένειά του, την Εντιμότητά του, την συνεχή και συνεπή διάθεση προσφοράς, την Δημοκρατικότητά του και κυρίως το Ενωτικό του Πνεύμα, σε συνδυασμό με τις τεχνοκρατικές του ικανότητες. 
      Το  Πολυϊατρείο Αγ. Στεφάνου, ανοικτό σε όλους τους κατοίκους όλων των περιοχών ακόμη και για συνταγογράφηση βιβλιαρίων του Ι.Κ.Α., η λειτουργία του Κ.Ε.Π. και τις απογευματινές ώρες, το άριστα εξοπλισμένο και στελεχωμένο Δημοτικό Γυμναστήριο, που δέχεται τους πάντες, η εξυπηρέτηση μέρους των γειτνιαζόντων περιοχών της Κοινότητάς μας με την Τακτική Τοπική Συγκοινωνία του Δήμου, το Πρόγραμμα της Ανακύκλωσης, το Πρόγραμμα της Κομποστοποίησης, το μάζεμα των μπάζων και κλαδιών και, κυρίως, η στήριξη των ομάδων Πυρασφαλείας εθελοντικών και μη, αποτελούν μέρος αυτών που συνετέλεσαν στην τελική μας απόφαση. 
      Αγαπητοί  μας Συμπολίτες, 
      Την Κίνησή μας την  γνωρίζετε, το έργο της  το γνωρίζετε, τις  αρχές μας τις  γνωρίζετε, γι’ αυτό σας καλούμε όλους, χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις, αγκυλώσεις και προκαταλήψεις, να συσπειρωθείτε μαζί μας και να στηρίξουμε την Πολυσυλλεκτική ‘’Συμμαχία των Δυνάμεων’’ του νέου Δήμου μας. 
      Είμαστε βέβαιοι ότι, θα αγκαλιάσετε με θέρμη και ενθουσιασμό την προσπάθεια μας και θα ανταποκριθείτε θετικά στην Επιλογή μας.
 
                                 Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς 
                Για την Συντονιστική  Επιτροπή της Κίνησης  ‘’ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ’’ 
                                 Ο
                           Πρόεδρος
               Γιαννουλάτος  Σπυρίδων
               Υποστράτηγος Τ.Θ. (εα)
          Κοινοτικός  Σύμβουλος Σταμάτας
                              Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Προκονήσου Σταμάτας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york