Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΡΜΠΙ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
  • Τελείωσε η πράξη εφαρμογής του Κόρμπι
Παρουσία εκατοντάδων  δημοτών-πολιτών ο Δήμαρχος της  Βάρης Παναγιώτης Καπετανέας εγκαινίασε την παιδική χαρά στο Κόρμπι. Πρόκειται για έργο η γρήγορη ολοκλήρωση του οποίου σε μεγάλο βαθμό, όπως επισημαίνει ο δήμαρχος Παναγιώτης Καπετανέας, οφείλεται στη συμμετοχή των συνεργείων και υπηρεσιών του Δήμου, που εργάστηκαν με ζήλο για να δοθεί η παιδική χαρά στα παιδιά των οικογενειών του Κόρμπι. Η αρχική ιδέα ήταν του τέως προέδρου του Συλλόγου του Κόρμπι κ. Χατζηδαβιτίδη και ολοκληρώθηκε με τις επίμονες προσπάθειες και τις συντονισμένες ενέργειες του νυν προέδρου του Συλλόγου του Κόρμπι κ. Δρακόπουλου και του Δημάρχου Βάρης Παναγιώτη Καπετανέα. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής ήταν η νέα παιδική χαρά και, όπως υποσχέθηκε ο Δήμαρχος, θα εξετάσει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει την κατασκευή της διπλανής πλατείας.
ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ-ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης των εγκαινίων της παιδικής χαράς στο Κόρμπι ο Παναγιώτης Καπετανέας ανακοίνωσε ότι η πράξη εφαρμογής του Κόρμπι μετά από 21 ολόκληρα χρόνια που ξεκίνησε (το 1989), τελείωσε αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι η δημοτική Αρχή Βάρης είναι πιστή στις εξαγγελίες της ότι θα ολοκληρωθεί η πράξη εφαρμογής εντός της 4ετίας της δημαρχιακής θητείας της. Η πράξη ανάρτησης θα γίνει τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου 2010. Στο διάστημα αυτό, οι κάτοικοι του Κόρμπι μπορούν να ενημερώνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από την υπεύθυνη μηχανικό κ. Σταματελάτου
ΜΕΛΕΤΗ  ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ  ΚΟΡΜΠΙ
Η χαρά και η  ανακούφιση των κατοίκων ήταν μεγάλη όταν ανακοινώθηκε από τον δήμαρχο  ότι ολοκληρώθηκε η μελέτη οριοθέτησης  του ρέματος του Κόρμπι και  έχει σταλεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών  Επιπτώσεων στις αρμόδιες υπηρεσίες για την τελική έγκρισή της. Η τελική έγκριση ΜΠΕ αναμένεται σε περίπου 6 μήνες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york