Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Δημοτικό Συμβούλιο 13/7/2010 στο Δήμο Μαραθώνα

Προς κ.

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95 και 96 του Δ.Κ.Κ (Ν. 3463/06) και των άρθρων 4 και 11 του κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου, σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, Μιλτιάδου Μαντά 22, στις 13 Ιουλίου 2010, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 μ.μ., με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:


1. Περί έγκρισης εργασιών διαμόρφωσης χώρου στην Αγία Παρασκευή οικισμού Βόθωνα (Καλετζίου) του Δήμου Μαραθώνος.
2. Περί έγκρισης 2ου πρακτικού επιτροπής χωροθέτησης κοινόχρηστης γλύστρας μικρών σκαφών στα διοικητικά όρια του Δήμου .
3. Περί επιχορήγησης αθλητικών συλλόγων του Δήμου Μαραθώνα.
4. Περί χορήγησης άδειας άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου (για λειτουργία κινητής καντίνας) στην κ. Μπάτρη Βασιλική του Χρήστου στην οδό Φειδιππίδου 60 στην περιοχή «ΒΑΛΑΡΙΑ-ΚΑΜΙΝΙΑ» Μαραθώνα.
5. Περί πρόσληψης δύο (2) επιπλέον οδηγών ανταποδοτικών υπηρεσιών 2010.
6. Περί πρόσληψης εργατών πυρασφάλειας για δύο μήνες.
7. Περί έγκρισης απολογιστικών στοιχείων 2009 της Ε΄ σχολικής Επιτροπής Κάτω Σουλίου.
8. Περί έγκρισης δαπάνης προμήθειας υλικού για τη διοργάνωση τιμητικής εκδήλωσης για τους διατελέσαντες Δημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους.
9. Περί διοργάνωσης τιμητικής εκδήλωσης για τους διατελέσαντες και διατελούντες δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, Δημάρχους και Κοινοτάρχες.
10. Περί κατακύρωσης του πρακτικού συνεδριάσεως επιτροπής για την πραγματοποίηση τιμητικής εκδήλωσης για τους διατελέσαντες Δημάρχους-Κοινοτάρχες, Δημοτικούς-Κοινοτικούς Συμβούλoυς
11. Περί ορισμού μελών που θα συμμετέχουν στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαραθώνα.
12. Περί έγκρισης πρωτοκόλλου διοικητικής παραλαβής και παράδοσης του Έργου «Διαμόρφωση χώρου Αφετηρίας Κλασσικού Μαραθωνίου Δρόμου (Ά και Β΄ φάση)
13. Περί απευθείας ανάθεσης προμήθειας ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.
14. Περί έγκρισης ηλεκτροδότησης κοινόχρηστου χώρου στην περιοχή «Χάνι» του Δήμου Μαραθώνα


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Αλέξανδρος Βάρσος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york