Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΣΙΕΝΑ ΙΤΑΛΙΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΣΙΕΝΑ –ΑΗΤΤΗΤΟΥ 1-0


Οι βετεράνοι του Αήττητου Σπάτων πήγαν στη Σιένα της Ιταλίας όπου έπαιξαν ποδοσφαιρικό αγώνα στις 3-7-2010 με την ομώνυμη ομάδα στα πλαίσια του καθιερωμένου ετήσιου αγώνα με βετεράνους μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Η ομάδα των βετεράνων της Σιένα είναι πρωταθλήτρια βετεράνων Ιταλίας την τελευταία πενταετία, γεγονός που αποδεικνύει την μεγάλη αξία ως ομάδας.
Οι παίκτες του Αηττήτου αγωνίστηκαν εξαιρετικά και απέσπασαν τα κολακευτικά σχόλια των παικτών, παραγόντων αλλά και των φιλάθλων της Σιένας που παρεβρέθηκαν στο γήπεδο.
Η εξέλιξη του αγώνα αλλά και οι κυριότερες φάσεις είχαν ως κατωτέρω:
-15 φάουλ του Τσίχλη απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Σιένα
-20’ ωραία επιθετική ενέργεια του Μπαϊότσι από αριστερά που έδωσε στον Μπόασμι ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0
-50’ Σουτ του Τσούκα μέσα από την περιοχή η μπάλα μόλις άουτ.
-63’ Δυνατό σουτ του Καπιτάμι απέκρουσε σε κόρνερ ο ιδιαίτερα διακριθείς Τσιμπούρης.
76’ Κεφαλιά του Τσιαβάκου απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας της Σιένα Σιλιμπέρτο.
Οι παίκτες του Αηττήτου πίεσαν μέχρι το τέλος του αγώνα αλλά δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν αφού βρήκαν σθεναρή αντίσταση των παικτών της Σιένα.
-Άριστοι ο διαιτητής Φ. Λέτσι καθώς και οι συνεργάτες του Τζ. Καρτόσι και Μ. Γκοράλλι
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΣΙΕΝΑ: Σιλιμπέρτο, Κιεμίλι, Βέμερι, Μαλιάμι, Μπιγκάτσι, Καπιτάμι, Καρπισπάμι, Μπεμσίμι, Μπαϊότσι, Μάκρι, Μπόασμι, Σολιάμο, Προβέττι, Μπαϊάμο και Τοκάπι.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Τσιμπούρης, Χ. Γεωργάκης, Αντ. Παπαδάς, Νανούρης, Αλ. Ματζούνης , Π. Μαργέτης, Δ. Τσιαβάκος, Γουλέτας, Τσίχλης, Ν. Κοντάκης, Χ. Τσούκας, Αντ. Γεωργάκης, Γ. Δ . Λίγκος , Γ.Β. Βασιλείου , Χρ. Μάρκου, Δ. Λύτρας , Β. Διαγγελάκης, και Β. Παπαϊωάννου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york