Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Νέα μεγάλη επιτυχία για τον ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ

|

ΠΑ(νε)ΛΛΗΝΙ(ο) !!! ΠΑ(νε)ΛΛΗΝΙ(ο)  !!!
Άλλη  μία σπουδαία επιτυχία για τον ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα βόλεϊ, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση στο Final-4 των Παγκορασίδων  της ΕΣΠΑΑΑ και ταυτόχρονα  κέρδισε τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (25-27 Ιουνίου) της ΕΟΠΕ.
Συνεχίζοντας μία  παράδοση 10 ετών, σύμφωνα με την οποία  η ομάδα μας ποτέ δεν «φεύγει» από Final-4 της ΕΣΠΑΑΑ χωρίς μετάλλιο, οι μικρές μας αθλήτριες απέδειξαν ότι το μέλλον του συλλόγου διαγράφεται σπουδαίο. Επιπλέον, με την πρόκριση των Παγκορασίδων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, η οποία έρχεται να προστεθεί στην αντίστοιχη φετινή πρόκριση των Παμπαίδων, ο σύλλογός μας γίνεται μαζί με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης οι μοναδικοί που το έχουν επιτύχει ταυτόχρονα και στα δύο φύλα την φετινή αγωνιστική περίοδο !!! Είναι ακόμη μία απόδειξη της σοβαρής και συστηματικής δουλειάς που γίνεται ταυτόχρονα τόσο στα κορίτσια όσο και στα αγόρια, από όλους τους προπονητές καθώς και στην καλή συνεργασία του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Παλλήνης με το σύλλογό μας !!!
Αναλυτικά, στο Final-4 τα κορίτσια μας στον ημιτελικό του Σαββάτου παρουσιάστηκαν με πολύ άγχος απέναντι στην μετέπειτα πρωταθλήτρια ομάδα του Ηλυσιακού και δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν τη νίκη (πλην του 2ου σετ) με αποτέλεσμα να ηττηθούν δίκαια με 3-0. Την Κυριακή στο μικρό τελικό αντιμετώπιζαν την ομάδα του Αγίου Στεφανου. Το κίνητρο για τη νίκη ήταν υψηλό, καθώς εκτός από το χάλκινο μετάλλιο, η ομάδα που θα κέρδιζε θα προκρίνονταν και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, δεν προσφέρονταν με τίποτα για…καρδιακούς αλλά στο τέλος βρήκε τα κορίτσια μας να πανηγυρίζουν τη νίκη πρόκριση με 3-1σετ, όλες μαζί αγκαλιά φωνάζοντας «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ….» !!!! Στο 1ο σετ η ομάδα του Αγ.Στεφάνου εμφανίστηκε περισσότερο συγκεντρωμένη και εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη των δικών μας κοριτσιών κερδίζοντας το σετ με 19-25. Στο 2ο σετ η ομάδα μας περιόρισε τα λάθη και έχοντας το προβάδισμα στο σκορ από την αρχή το κέρδισε με 25-21 ισοφαρίζοντας σε 1-1. Τα επόμενα δύο σετ είχαν την ίδια «συναρπαστική» εξέλιξη !!! Στο 3ο σετ η ομάδα μας προηγήθηκε από την αρχή με 5 έως 7 πόντους, έφθασε στο set point με 7 πόντους διαφορά (24-17!!!) αλλά τα κορίτσια του Αγ. Στεφάνου με εκπληκτικό σερβίς ισοφάρισαν σε 24-24 (!!!), με την ομάδα μας όμως τελικά να κερδίζει 26-24 !!!  Στο 4ο σετ η ομάδα μας έφθασε να προηγείται με οκτώ πόντους (15-7!!!), όμως και πάλι σταδιακά τα κορίτσια του Αγ.Στεφάνου μείωναν τη διαφορά. Έτσι ενώ η ομάδα μας έφθασε και πάλι πρώτη στο set point με σκορ 24-21 ο Άγιος Στέφανος με εκπληκτικό και πάλι σερβίς ισοφάρισε σε 24-24 (!!!), προηγήθηκε με 24-25 & 25-26, αλλά τότε η ομάδα μας βρήκε τις λύσεις και με σωστές επιλογές κατάφερε να κερδίσει τελικά το σετ με σκορ 28-26 !!!

Η 12αδα των κοριτσιών οι οποίες αποτελούν το τμήμα των Παγκορασίδων με Προπονήτρια τη κα.Στεφανοπούλου Αντιγόνη και Έφορο την κα. Μπούρδου Όλγα, είναι:
Βάρδα Νικολέτα(Νο.7), Βλατάκη Φλώρα(Νο.17), Γαλάτη Μαριέτα (Νο.5), Δασκαλάκη Ανθή(Νο.10), Κιούρκου Δέσποινα(Νο.14), Κυριακοπούλου Μαρία(Νο.2), Κωβαίου Χαριτίνη(Νο.8), Μπορονικόλα Γεωργία(Νο.12), Παπαζήση Ουρανία(Νο.16), Παφίλη Αναστασία(Νο.15), Σταθοπούλου Κυριακή-Ιωάννα(Νο.4), Τσαγδή Μαρία (Νο.6).
Η πρόεδρος του συλλόγου, κα. Παπαγεωργίου Ευγενία, μετά τη νέα μεγάλη επιτυχία δήλωσε :
Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες, την προπονήτρια και την έφορο του τμήματος. Ευχαριστούμε επίσης και τους γονείς για τη στήριξη και την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν στα παιδιά ώστε να συμμετέχουν αδιάλειπτα σε προπονήσεις και αγώνες, σε μία χρονική περίοδο εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική όσον αφορά την εκπαιδευτική διαδικασία των μικρών μας αθλητριών. Συνεχίζουμε με το ίδιο πλάνο, με το ίδιο πάντοτε όραμα και προγραμματισμό συνδυάζοντας πολύ καλές επιδόσεις σε σχολείο και αθλητισμό !!! Καλή συνέχεια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york