Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Σε μια εγκάρδια ατμόσφαιρα, ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Έξαρχος καλωσόρισε τους πρωτοστατούντες από τους υποστηρικτές του για να συζητήσουν και να ενημερωθούν για την πορεία της παράταξής του.

Απόλυτα συγκροτημένος αλλά και αισιόδοξος από την προσέλευση του κοινού που γέμισε ασφυκτικά το γραφείο του στη λεωφόρο Μαραθώνος, ο Νίκος Έξαρχος ευχαρίστησε θερμά όλους όσους υποκίνησαν, υποστήριξαν και υποστηρίζουν την υποψηφιότητά του.

«Το εγχείρημά μας είναι μοναδικό στην Ελλάδα. Έχοντας απόλυτη επίγνωση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο διευρυμένος πλέον δήμος της Παλλήνης και των προκλήσεων που θα αναδυθούν από τη διοικητική μεταρρύθμιση, σχηματίσαμε μία διαδημοτική και διακομματική παράταξη για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες των δημοτών».

Με κυβερνητική και συνδικαλιστική εμπειρία και ένα αδιαμφισβήτητα μεγάλο έργο σε όλη την Ελλάδα, ο Νίκος Έξαρχος έχει όλα τα εχέγγυα για να κινητοποιήσει και να συντονίσει άτομα και ομάδες με διαφορετικά κίνητρα για το καλό του τόπου.

Η παράταξή του αποτελείται από ονόματα με βαριά βιογραφικά –όπως τα ονόμασε- που δέχονται να αφήσουν πίσω διαμάχες και διαφορές και να συνεργαστούν για να δώσουν στο νέο δήμο ταυτότητα και στους δημότες μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Βαριά ονόματα, όπως ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Γέρακα Δ. Βελιώτης, ο πρώην κοινοτάρχης Ανθούσας Θ. Μπακαλάκος και ο πρώην δήμαρχος Παλλήνης και δημοτικός σύμβουλος Γ. Σμέρος που θα μπορούσαν να υποβάλλουν υποψηφιότητες ο καθένας τους χωριστά, δήλωσαν πειστικά την απόφασή τους να συνεργαστούν υπό την καθοδήγηση του κου Έξαρχου.

Όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παλλήνης & Ανθούσας (Γ. Μερτζάνος, Π. Ζινέλη, Κ. Χατζησταματίου, Μ. Λεβαντή, Στ. Καρατάσιου) στο πλευρό του Ν. Έξαρχου.

Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του επικεφαλής της Μείζωνος Αντιπολίτευσης & 2 φορές υποψήφιου Δημάρχου στο Γέρακα, Δημήτρη Βελιώτη, ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα για ποιους λόγους θα είναι στο πλευρό του Ν. Έξαρχου.

Φυσικά δίπλα του και οι πολύτιμοι συνεργάτες του Ν. Έξαρχου Γ. Μακρόπουλος, Γ. Σηφομιχελάκης, Σπ. Ζουγανέλης, Λευτ. Θεοχάρης, Γ. Σμέρος, Γ. Τρίγκας, Χρυσ. Χρηστίδης, Ελισ. Ιωάννου, Άρ. Τουρκάκης, Θ. Ηλιόπουλος, Λ. Ζάχος, Γ. Μηλιώνης, αλλά και ο Φ. Προδρομίδης, Πρόεδρος Ανεξάρτητου Ενωτικού Κινήματος Ανθούσας (ΑΕΚΑ).

«Για να προχωρήσουμε μπροστά και να αναπτυχθούμε ως δήμος και ως κράτος, πρέπει να αποβάλλουμε την εσωστρέφεια του παρελθόντος.

Πρέπει να ακούσουμε ο ένας τον άλλον και να εργαστούμε όλοι μαζί, διότι το μέλλον μας είναι κοινό. Κανείς μας δε μπορεί να διαγράψει τα πιστεύω του, την εμπειρία του και τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

Μπορούμε όμως να προσθέσουμε και νέες αρχές: της ομαδικότητας, της εξωστρέφειας και της αντικειμενικότητας. Αρχές που θα μας επιτρέψουν να δούμε τα προβλήματα από μία άλλη σκοπιά. Αρχές που θα μας επιτρέψουν να ακούσουμε το δημότη. Αρχές που θα μας επιτρέψουν την εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων.

Ζητάμε τη στήριξη των κομμάτων, αλλά λέμε όχι στην κηδεμονία τους».

Στενοί συνεργάτες του κου Έξαρχου εξήραν την προσωπικότητά του, φίλοι και υποστηρικτές έδιναν ευχές για καλή επιτυχία και η βραδιά έκλεισε με την υπόσχεση για μία έκπληξη που θα γίνει σύντομα σε μία ανοικτή συγκέντρωση.

« Η παράταξή μας ξεκίνησε με τη στήριξή σας πριν τα κόμματα αποφασίσουν για μας.

Με ανοιχτό μυαλό ξεκινάμε να γνωρίσουμε τα προβλήματα του κόσμου από τη δική τους διάσταση, πείθοντας πολλούς δημοτικούς συμβούλους να γίνουν και αυτοί υποστηρικτές μας.

Με ειλικρίνεια ενημερώνουμε τον κόσμο και σύντομα θα εκδώσουμε και το δικό μας έντυπο.

Με υπευθυνότητα θα σας ανακοινώσουμε σύντομα τις θέσεις μας που θα είναι και τα μελλοντικά κριτήρια της αξιολόγησής μας. Ο Καλλικράτης μεταφέρει ολόκληρες υπουργικές αρμοδιότητες στους δήμους. Οι δικαιολογίες του παρελθόντος δε θα μπορούν να κρύψουν την αβουλία, τη διοικητική ανικανότητα ή την ιδιοτέλεια.

Ενωθήκαμε για να κάνουμε έργο. Όλοι μας θα φροντίσουμε για όλους».

Τα δυνατά λόγια του Νίκου Έξαρχου ήχησαν εγκαρδιωτικά πάνω που όλοι αντιλήφθηκαν τον Π. Γιαννάκη που θέλησε να δείξει την υποστήριξή του και με την προσωπική του παρουσία…

Επιφανή ονόματα και από τους τρεις πρώην δήμους, πρώην και νυν στελέχη κοινωνικών φορέων και συλλόγων και πλήθος δημοτών που επιθυμούν ένα νέο και σύγχρονο δήμο, τίμησαν την πρόσκληση του Νίκου Έξαρχου.

Αναμένουμε την ανοικτή του συγκέντρωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york