Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Γιορτή Σκακιστικού Ομίλου Καλυβίων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος ο κύκλος μαθημάτων σκάκι από τον Σκακιστικό Όμιλο Παραλίας (Γαλάζια Ακτή) με την καθιερωμένη πλέον γιορτή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Ιουνίου 2010.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλυβίων (Λαγονήσι), περιλάμβανε τον τελικό του Τουρνουά Σκάκι παίδων και ενηλίκων και την απονομή επάθλων στους νικητές. Στο τουρνουά παίδων την πρώτη θέση κατέκτησε ο Βλάσσης Παπαγιαννακόπουλος, τη δεύτερη ο Κάρολος Κάβεντερ και την τρίτη ο Νέιθαν Χαλ, ενώ αντίστοιχα στους ενήλικες πρώτος αναδείχθηκε ο Στιβ Κάβεντερ και τις δύο επόμενες θέσεις κατέλαβαν ο Γιώργος Σωφρόνης (Δημοτικός Σύμβουλος Καλυβίων) και ο Φώτης Μπιτζάκου.

Μετά τη λήξη του τουρνουά, ακολούθησε η απονομή των επάθλων στους νικητές, ενώ αναμνηστικά βραβεία δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Καλυβίων κ. Πέτρος Φιλίππου, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στο τουρνουά για την μέχρι σήμερα προσφορά τους στο άθλημα, ενώ παρότρυνε και άλλους να ασχοληθούν με το σκάκι καθώς αφενός είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια παγκοσμίως και αφετέρου αποτελεί μια πνευματική διέξοδο και η διδασκαλία του θεωρείται ως τρόπος αύξησης της πνευματικής ισχύος.

Τέλος, με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου κ. Αδαμάντιος Τσάγκαρης ευχαρίστησε τα μέλη για τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του ομίλου και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york