Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Γιορτασε η ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ το κλείσιμο της φετινής αγωνιστικής περιόδου

|

 Σε  μια όμορφη, ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα , γιορτάστηκε το κλείσιμο της φετινής  αγωνιστικής περιόδου για την  ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.
     
Το  ΔΣ του Συλλόγου, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και οι γονείς τους βρέθηκαν χθες στο βράδυ στο γήπεδο της Διασταύρωσης και άκουσαν απο τον Πρόεδρο της ομάδας Χ. Μπίλιο τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου για όλα τα τμήματα που διαθέτει η ομάδα.
     
Η ΘΥΕΛΛΑ φέτος με οργάνωση και συστηματική  δουλειά , κατόρθωσε να μην απογοητεύσει τους φίλους της.
    
 Η άνετη παραμονή, οι καλές εμφανίσεις και κυρίως το ήθος της "πρώτης" ομάδας, το πρωτάθλημα των παμπαίδων  και οι περισσότερες απο κάθε άλλη χρονιά νίκες όλων των υπολοίπων  τμημάτων γέμισαν με αισιοδοξία παίκτες  και φιλάθλους για κάτι καλύτερο τη νέα χρονιά που έρχεται.
   
 Στη διάρκεια της χθεσινής γιορτής βραβεύτηκαν  οι παμπαίδες πρωταθλητές, οι ποδοσφαιριστές απο τις μικρότερες κατηγορίες και το προπονητικό team με τον Τεχνικό Υπεύθυνο των Ακαδημιών Β. Χατζηαναστασίου και τους Θ. Βιάδη, Σ. Χρυσίνα και Κ. Κουταλη, οι οποίοι φέτος έκαναν πολύ καλή δουλειά.
    
 Επίσης ό Πρόεδρος ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν φέτος την ομάδα.
     
Μεταξύ των καλεσμένων στη χθεσινή γιορτή ήταν και τα παιδιά απο την θεραπευτική κοινότητα "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ", η οποία φέτος παραχώρησε το γήπεδο 5 Χ 5 που διαθέτει, για τις προπονήσεις των ομάδα junior και projunior.
     
Τη  χθεσινή γιορτή τίμησαν με την  παρουσία τους οι Δημ. Σύμβουλοι Ραφήνας Δ. Μισοκοίλης, Ν. Δημητρόπουλος και Μ. Γαρδικιώτη  καθώς επίσης και οι χορηγοί της ομάδας.
     
Μετά  τις βραβεύσεις ακολούθησε γλέντι που  κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york