Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ο Θανάσης Παφίλης υποψήφιος του ΚΚΕ για την Περιφέρεια Αττικής

Τους υποψήφιους περιφερειάρχες του κόμματος, στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου, ανακοίνωσε η ΓΓ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία διαμήνυσε ως «γενικό πολιτικό» το κριτήριο ψήφου και χαρακτήρισε «θεσμό για τους επιχειρηματίες, με το λαό στη γωνία» το σχέδιο Καλλικράτης. «Λαϊκή συσπείρωση» είναι ο τίτλος των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Θανάσης Παφίλης, θα είναι ο υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής. Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υποψηφιότητα για το ΚΚΕ θέτει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του Πολιτικού Γραφείο της ΚΕ.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η κ. Παπαρήγα χαρακτήρισε «πρόκληση και κοροϊδία» τον όρο αυτοδιοίκηση, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι «πρόκειται για εκλογές για τα όργανα της κρατικής τοπικής διοίκησης». «Προ πολλού και ακόμα περισσότερο μετά τον Καλλικράτη έχουν απωλεσθεί και τα τελευταία ίχνη της έννοιας αυτοδιοίκηση», σημείωσε και επισήμανε ότι «στις φετινές εκλογές πρέπει να παρθεί σοβαρά υπόψη ότι πάνω από το κεφάλι του λαού στέκει η δαμόκλειος σπάθη του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, της πιο βάρβαρης και κατάπτυστης συμφωνίας που έχει υπογραφεί ποτέ από ελληνική κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια».

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york