Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Εντοπισμός παράνομης μεταβίβασης πολυτελών αυτοκινήτων

Μετά από έλεγχο που διενήργησε η Διεύθυνση Μεταφορών της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής, κατόπιν αιτήματος εταιρίας leasing, διαπιστώθηκε ότι εταιρία εμπορίας αυτοκινήτων υποβάλλοντας πλαστά και παραποιημένα δικαιολογητικά μεταβίβασε τριάντα τρία (33) πολυτελή αυτοκίνητα.

Μετά τον εντοπισμό των συγκεκριμένων φακέλων υποβλήθηκαν διαδοχικές μηνυτήριες αναφορές στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και διετάχθη, από το Νομάρχη Λ. Κουρή, Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για την διαπίστωση ή μη ευθύνης υπαλλήλων της Διεύθυνσης Μεταφορών στην πραγματοποίηση των ως άνω μεταβιβάσεων.

Από το πόρισμα της διενεργηθείσης ΕΔΕ διαπιστώθηκε η ευθύνη υπαλλήλου που ήταν μέχρι πρότινος με απόσπαση στη Νομαρχία Ανατ. Αττικής. Με βάση τον Υπαλληλικό Κώδικα διαβιβάστηκε η ΕΔΕ, με το σχετικό ανακριτικό υλικό, στην υπηρεσία που σήμερα υπηρετεί προκειμένου να ελεγχθεί για συγκεκριμένα πειθαρχικά παραπτώματα.

Σημειώνεται ότι η Διεύθυνση Μεταφορών της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής προέβη στην ανάκληση των 31 μεταβιβάσεων και στην δέσμευση των 2 υπολοίπων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york