Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Όταν συλλαμβάνεται ένα 14χρονο κορίτσι…

|

Από τον ρεπόρτερ του δρόμου Θοδωρή Σταματάκη.Το κείμενο δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία.

Όταν ένα παιδί συλλαμβάνεται (στις 2-3-10) στο σχολείο του χωρίς να έχει διαπράξει κάποιο αδίκημα, ενώ εκείνο εκλιπαρεί να μη την πάρουν από το σχολείο της.
Όταν η σύλληψη γίνεται με υπόγειες ενέργειες της διευθύντριας του σχολείου.
Όταν το παιδί (η κόρη μου, 14 ετών) οδηγείται στη ΓΑΔΑ, όπου μένει όλη τη μέρα,  όλη τη νύχτα, ανακρίνεται και υπογράφει όσα καταθέτει και την επόμενη οδηγείται στην Εισαγγελία Ανηλίκων.
Όταν αρνούνται να μας χορηγήσουν οποιοδήποτε έγγραφο (π.χ. από το Β.Α.Σ. δηλ. από το βιβλίο αδικημάτων/συμβάντων).  Όταν τα γεγονότα αυτά είναι γνωστά σε Χρυσοχοΐδη, Διαμαντοπούλου, Χριστοφιλοπούλου και κωλυσιεργούν μέχρι σήμερα να ικανοποιήσουν τα αιτήματά μας. ΤΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
Για το λόγο αυτό, απευθύνομαι σε εσάς, προκειμένου να βοηθήσετε με οποιοδήποτε τρόπο μπορείτε, γνωστοποιώντας το κείμενο αυτό και την επιστολή που ακολουθεί σε οποιοδήποτε έντυπο ή σελίδα θέλετε.
Ακολουθεί επιστολή, την οποία έχω στείλει στον Πρωθυπουργό και στα κόμματα.

Προς
Τον κ. Πρωθυπουργό
Τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΜΜΕ

ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;

Πρέπει να μάθει όλος ο κόσμος ότι στις 2 Μαρτίου 2010 πήγαν αστυνομικοί της ΓΑΔΑ στο σχολείο που φοιτά η κόρη μου, μαθήτρια Γυμνασίου 14 ετών και χωρίς να έχει διαπράξει ποινικό αδίκημα την συνέλαβαν από το σχολείο της κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου, ενώ η ίδια αρνιόταν να τους ακολουθήσει. Τα γεγονότα αυτά έγιναν εν αγνοία των γονέων και των καθηγητών του σχολείου. Στη συνέχεια, οι
αστυνομικοί οδήγησαν το παιδί μου στη ΓΑΔΑ, όπου έμεινε όλη τη μέρα, όλο το βράδυ και την επόμενη την οδήγησαν στην Εισαγγελία, απ’ όπου αφέθηκε ελεύθερη. Όσο η κόρη μας κρατούταν στη ΓΑΔΑ, την ανέκριναν και στο τέλος έβαλαν τη 14χρονη να υπογράψει χωρίς να διαβάσει τι υπέγραφε !!!

Η κόρη μας οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ μεμυστικές και υπόγειες ενέργειες της διευθύντριας του σχολείου της κόρης μου, επειδή εχθρεύεται εμάς τους γονείς του παιδιού.
Από τις 2 Μαρτίου 2010, από τη ΓΑΔΑ αρνούνται να μας χορηγήσουν αντίγραφα από το βιβλίο συμβάντων,  από την εντολή που βασίστηκαν και στέρησαν την ελευθερία του παιδιού μου  από την κατάθεση της κόρης μου, (το γεγονός αυτό μου το απέκρυψαν στη ΓΑΔΑ), καθώς και να απαντήσουν σε ερωτήματα για τον τρόπο εμπλοκής της αστυνομίας, αφού ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ.

Τα παραπάνω γεγονότα γνωρίζει και η πολιτική ηγεσία (Υπουργός) του Υπουργείου Προστασίας (των Αστυνομικών κατά) του Πολίτη και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αλλά για κάποιο λόγο που οι ίδιοι μόνο γνωρίζουν, δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα. Δεν γνωρίζω, πώς ορίζεται η έννοια «κάλυψη», αλλά αν δεν είναι κάλυψη των αστυνομικών και κάθε τρίτου, τότε τι είναι;

Τα παραπάνω γεγονότα τα γνωρίζει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας (Υπουργός, Υφυπουργός) αλλά μέχρι σήμερα έχουν αδιαφορήσει και δεν μας έχουν ενημερώσει για τις ύπουλες ενέργειες της διευθύντριας του γυμνασίου σε βάρος του παιδιού και της οικογένειάς μας.

Είναι συνηθισμένο, για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας (Υπουργό, Υφυπουργό) και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας (των Αστυνομικών κατά του) Πολίτη να συλλαμβάνουν μαθητές στο σχολείο τους, χωρίς να έχουν διαπράξει κανένα αδίκημα και να τους στερούν την ελευθερία;

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york