Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΔΩΡΕΑ ΣΕΙΡΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ

Ο Ροταριανός Όμιλος Κορωπί στα πλαίσια της δραστηριοποίησης του στον ευρύτερο χώρο των Μεσογείων, την Τρίτη 18 Μαΐου 2010 σε εκδήλωση που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο «Χρήστος Μπέκας» του Δήμου Σπάτων, ενίσχυσε την δυνατότητα της δανειστικής Βιβλιοθήκης του Πολιτιστικού Οργανισμού παρέχοντας δωρεά τις πιο κάτω ολοκληρωμένες σειρές βιβλίων της αρχαίας ελληνικής γραμματείας:

του ΙΣΟΚΡΑΤΗ, ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ, ΠΛΑΤΩΝΑ και των ΠΡΟΣΩΚΡΑΤΙΚΩΝ.

Στην εκδήλωση της παράδοσης των βιβλίων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αθανάσιος Τούντας, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Σπάτων και Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Γεωργακόπουλος, τα μέλη του Δ.Σ. Παναγιώτης Δάβος και Χρήστος Παπαγεωργίου.

Από τον Ροταριανό όμιλο Κορωπί, παρέστη το Δ.Σ του ομίλου και αντιπροσωπεία εκ των μελών του.

Ο πρόεδρος του ομίλου Γιώργος Γεώργας μετά από σύντομη ομιλία παρέδωσε τα βιβλία στον Δήμαρχο Σπάτων ο οποίος με την σειρά του ευχαρίστησε για την ευγενική χειρονομία του ομίλου. Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε η γεν. γραμματέας Σοφία Μπάτα η οποία αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της δωρεάς, η οποία υπαγορεύεται από την αποστολή και το έργο του ομίλου και τέλος ο ταμίας και επόμενος πρόεδρός του, Αντώνης Γεωργάκης αναφέρθηκε εκτενέστερα στην δράση του ροταριανού ομίλου κυρίως την ανθρωπιστική και πολιτιστική στο παγκόσμιο, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york