Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

6Ο ΕΑΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα έκλεισε για φέτος η αυλαία του 6ου Εαρινού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Σπάτων, ένα φεστιβάλ θεσμός για την ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων που γι’αυτό είχαν δουλέψει και οι προηγούμενες οργανωτικές επιτροπές.

Το Φεστιβάλ φέτος διήρκησε 22 ημέρες- μαζί με τις προετοιμασίες των θεατρικών ομάδων- από τις 25 Απριλίου έως τις 16 Μαϊου 2010.

Συμμετείχαν συνολικά 11 θεατρικές ομάδες από τους Δήμους : Σπάτων, Γλυκών Νερών, Κάντζας, Μάνδρας, Κορυδαλλού, Παλλήνης, Καλυβίων, Αρτέμιδας και Κερατέας.

Τις παραστάσεις του Φεστιβάλ παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Σπάτων Αθανάσιος Τούντας, οι Αντιδήμαρχοι Σπάτων Γεώργιος Πουλάκης, Πέτρος Κατσούλης, Ανδρέας Παυλίδης, , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων Ιωάννης Μάρκου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Σπάτων και Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Γεωργακόπουλος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάτων και Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Παπαχρήστου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού και Δημοτική Σύμβουλος Πηνελόπη Λίγκου, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης και Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Γεώργας, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ και Δημοτικός Σύμβουλος Αθανάσιος Μαργέτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αντώνιος Τούντας, Χρήστος Τσαντήλας, Σταύρος Κατραμάδος, Δημήτριος Στάμου, Παντελής Κατρακάζης, εκπρόσωποι Συλλόγων και Σωματείων του Δήμου Σπάτων και πλήθος κόσμου.

Το θεατρόφιλο κοινό το οποίο παρακολούθησε το 6ο Εαρινό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου ξεπέρασε τον αριθμό των 2500 ατόμων, γεγονός που ισχυροποιεί τον θεσμό αυτό και ταυτόχρονα υπογραμμίζει και την επιτυχία της διοργάνωσης.

Σε αυτήν την επιτυχία της διοργάνωσης του Φεστιβάλ από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Σπάτων συνετέλεσε η Οργανωτική Επιτροπή που αποτελούνταν από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Σπάτων κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο και από την Θεατρική Ομάδα των Σκηνοβατών και συγκεκριμένα από την κα. Εύη Λουκά, τον κ. Φίλιππο Αργυρό, την κ. Βανέσσα Χριστοδούλου, την κ. Ματίνα Δημητρίου, τον κ. Νίκο Καφετζή, την κ. Νάνσυ Γκίκα και την κ. Μαρία Λαζάρογλου.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Σπάτων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος στην ομιλία του ευχαρίστησε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής και το θεατρόφιλο κοινό που παρακολούθησε όλες τις παραστάσεις.

Ιδιαιτέρως δε ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σπάτων, που παρά τις δυσκολίες και την οικονομική κρίση, είναι πάντα αρωγός σε όποια προσπάθεια έχει σκοπό την αναβάθμισης της πόλης των Σπάτων.

Κλείνοντας την ομιλία του ευχήθηκε το 2011 το 7ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Σπάτων να πραγματοποιηθεί πάλι από τους ίδιους και η έναρξη του Φεστιβάλ να γίνει από τον Δήμαρχό μας Αθανάσιο Τούντα και τον κάλεσε να κηρύξει τη λήξη του 6ου Εαρινού Φεστιβάλ και στη συνέχεια απένειμε αναμνηστική πλακέτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york