Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Ενας 40χρονος επιχειρηματίας σκότωσε τον συνέταιρό του και εγκατέλειψε το πτώμα στο αυτοκίνητο του θύματος στη Ραφήνα

Ένα πρωτοφανές θρίλερ με τη δολοφονία 52χρονου το οποίο όμως εξελίσσεται παράλληλα με την απαγωγή δύο γυναικών αποκαλύφθηκε χθες το απόγευμα.

Στο χωριό Μεσσοποταμία Φθιώτιδας συνελήφθη 41χρονος καθώς ομολόγησε ότι δύο ημέρες πριν και συγκεκριμένα στις 11.00 μμ της περασμένης τετάρτης στη Ραφήνα πυροβόλησε με πιστόλι τον 52χρονο συνέταιρό του τραυματίζοντάς τον θανάσιμα και έβαλε τη σορό σε πορτ μπαγκαζ αυτοκινήτου το οποίο εγκατέλειψε στο σημείο.

Ο 41χρονος παραδόθηκε χθες το απόγευμα σε αστυνομικούς του τμήματος Σπερχειάδας, όπου ομολόγησε την πράξη του, ενώ το αυτοκίνητο πράγματι βρέθηκε χθες το βράδυ σε περιοχή κοντά στο λιμάνι της Ραφήνας.

Πριν από λίγο όμως αποκαλύφθηκε μια δεύτερη, εξίσου ίσως σημαντική πτυχή της υπόθεσης.

Πρωταγωνιστές σε αυτό το παράλληλο θρίλερ είναι η 42χρονη φίλη του θύματος αλλά και η μητέρα και την ξαδέλφη του 41χρονου δράστη.

Σύμφωνα συγκεκριμένα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ χθες το πρωί η 42χρονη φίλη του θύματος θεωρώντας ότι ο 41χρονος έχει απαγάγει και όχι δολοφονήσει τον σύντροφό της με την βοήθεια άγνώστων προχώρησε στην απαγωγή της μητέρας και της ξαδέλφης του δράστη προκειμένου όπως επεδίωξε να τον υποχρεώσει να αφήσει ελεύθερο τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ το συμβάν της απαγωγής έχει λήξει και κανένα άτομο δεν βρίσκεται σε καθεστώς ομηρίας. Ωστόσο, βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york